«Έφυγε» σε ηλικία 92 ετών η πιο πιστή οπαδός της Βίσλα Κρακοβίας (pics+vids)

Είναι από τις στιγμές που οι λέξεις χάνουν το νόημά τους. Είναι οι στιγμές που συνειδητοποιείς πόσο σπουδαίο σπορ είναι το ποδόσφαιρο και γιατί η αγάπη για την ομάδα σου, υπερβαίνει τα πάντα. Η Τζούλια Μίετσικ, βρισκόταν στο πλευρό της αγαπημένης της Βίσλα Κρακοβίας, για 51 ολόκληρα χρόνια. Δεν έχασε ποτέ παιχνίδι της πολωνικής ομάδας, […]

Είναι από τις στιγμές που οι λέξεις χάνουν το νόημά τους. Είναι οι στιγμές που συνειδητοποιείς πόσο σπουδαίο σπορ είναι το ποδόσφαιρο και γιατί η αγάπη για την ομάδα σου, υπερβαίνει τα πάντα.

Η Τζούλια Μίετσικ, βρισκόταν στο πλευρό της αγαπημένης της Βίσλα Κρακοβίας, για 51 ολόκληρα χρόνια. Δεν έχασε ποτέ παιχνίδι της πολωνικής ομάδας, ήταν το σύμβολο του συλλόγου και είχε τιμηθεί αρκετές φορές από την διοίκηση.

Σε ηλικία 92 ετών και με τα προβλήματα υγείας να έχουν «γιγαντωθεί», η ηλικιωμένη φίλαθλος της Βίσλα, έφυγε από την ζωή, σκορπώντας την θλίψη σε όλη την ποδοσφαιρική υφήλιο.

Η ομάδα προκειμένου να τιμήσει τη μνήμη της, ανακοίνωσε ότι η θέση της θα μείνει για πάντα άδεια, έχοντας για πάντα το κασκόλ της ομάδας, για να θυμίζει την πίστη και την αφοσίωση στο σύλλογο.

© Πηγή: to10.gr