Μουνιόθ: «Η καλύτερη μας απόδοση ήρθε στο κρίσιμο σετ»

Ο Ολυμπιακός μπορεί να έφτασε σε οριακό σημείο το ματς με τον ΠΑΟΚ, αλλά πήρε το «χρυσό» σετ, παίρνοντας τη μεγάλη πρόκριση στον τελικό του League Cup. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο προπονητής των «Ερυθρόλευκων», Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, τόνισε ότι η ομάδα του πραγματοποίησε την χειρότερη φετινή εμφάνιση, αλλά θυμήθηκε τον καλό της εαυτό […]

Ο Ολυμπιακός μπορεί να έφτασε σε οριακό σημείο το ματς με τον ΠΑΟΚ, αλλά πήρε το «χρυσό» σετ, παίρνοντας τη μεγάλη πρόκριση στον τελικό του League Cup.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο προπονητής των «Ερυθρόλευκων», Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, τόνισε ότι η ομάδα του πραγματοποίησε την χειρότερη φετινή εμφάνιση, αλλά θυμήθηκε τον καλό της εαυτό στο κρίσιμο σημείο της αναμέτρησης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Σήμερα ήταν δυο διαφορετικές καταστάσεις στο παιχνίδι. Κάναμε ίσως το χειρότερο παιχνίδι τη φετινή σεζόν και δεν είχαμε τον γνωστό ρυθμό μας.

Στο πρώτο σετ είχαμε την ευκαιρία να το κατακτήσουμε και ίσως να ήταν άλλο παιχνίδι στη συνέχεια. Όσο κυλούσε το παιχνίδι ανεβάζαμε ρυθμό και ετοιμαστήκαμε για το χρυσό σετ.

Η καλύτερη μας απόδοση ήρθε στο κρίσιμο σετ και είμαι ικανοποιημένος για την νίκη και την πρόκριση στον τελικό. Είναι ο πρώτος τελικός για τη φετινή σεζόν και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό.

Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι σε τέτοια παιχνίδια και αυτό θα δουλέψουμε στη συνέχεια ώστε να είμαστε καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια».

© Πηγή: to10.gr