Μπόκαν: «Δεν κινδυνεύει η θέση της Αδριατικής στην Ευρωλίγκα»

Θέμα είχε δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα, αναφορικά με τις ομάδες της Αδριατικής Λίγκας και για το αν ο νικητής της διοργάνωσης θα βρίσκεται στην Ευρωλίγκα. Ο πρόεδρος της Μπουντούτσνοστ, Ντράγκαν Μπόκαν αναφέρθηκε στο ζήτημα των τελευταίων ημερών και ξεκαθάρισε το τοπίο, τονίζοντας αρχικά ότι: «Μετά από ραντεβού που έκανα με τον κ. Τζόρντι Μπερτομέου, μπορώ […]

Θέμα είχε δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα, αναφορικά με τις ομάδες της Αδριατικής Λίγκας και για το αν ο νικητής της διοργάνωσης θα βρίσκεται στην Ευρωλίγκα.

Ο πρόεδρος της Μπουντούτσνοστ, Ντράγκαν Μπόκαν αναφέρθηκε στο ζήτημα των τελευταίων ημερών και ξεκαθάρισε το τοπίο, τονίζοντας αρχικά ότι: «Μετά από ραντεβού που έκανα με τον κ. Τζόρντι Μπερτομέου, μπορώ να σας πω ότι μου παρείχε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το κομμάτι που αφορά την πορεία της EuroLeague. Ο κάτοχος της ABA Liga είναι ασφαλής για το εισιτήριο της EuroLeague. Σε συζήτηση που είχαμε, με διαβεβαίωσε ότι για τα επόμενα χρόνια δεν τίθεται θέμα απουσίας των ομάδων της ABA Liga από τη διοργάνωση. Κι αυτό δεν έχει να κάνει με τη wild card, αλλά με την κατάκτηση του τίτλου και την πρόκριση στην EuroLeague.

Όλη η παραφιλολογία πάνω σε αυτό το θέμα ξεκίνησε από εικασίες που έκαναν οι αντίπαλοι της ABA Liga. Η ερώτηση που έκανα εγώ ο ίδιος στον κ. Τζόρντι Μπερτομέου ήταν ξεκάθαρη και δεν άφησε περιθώρια για παρερμηνείες».

© Πηγή: to10.gr