Μακάμπι- Μπάγερν Μονάχου 77-55 (pics)

Απέχει από το να είναι υπερδύναμη και ασυναγώνιστη, δεν παύει όμως να είναι μια από τις καλύτερες και πιο σταθερές ομάδες της φετινής Ευρωλίγκας, η Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Και μπορεί να χρειαστεί να κάνει «μεγάλες» νίκες για να φτάσει στο φάιναλ φορ (περί της εισόδου της στα πλέι οφ, μάλλον δεν πρέπει να συζητάμε), […]

Απέχει από το να είναι υπερδύναμη και ασυναγώνιστη, δεν παύει όμως να είναι μια από τις καλύτερες και πιο σταθερές ομάδες της φετινής Ευρωλίγκας, η Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Και μπορεί να χρειαστεί να κάνει «μεγάλες» νίκες για να φτάσει στο φάιναλ φορ (περί της εισόδου της στα πλέι οφ, μάλλον δεν πρέπει να συζητάμε), όμως δεν χρειάζεται να προσπαθήσει πολύ για να καταβάλει αντιπάλους, όπως η Μπάγερν Μονάχου, της οποίας επιβλήθηκε με χαρακτηριστική άνεση, όπως δείχνει και το 77-55.

Με εξαίρεση την τρίτη περίοδο, που οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν κατά κράτος, προφανώς θεωρώντας ότι έχουν «καθαρίσει» το ματς από το πρώτο μισό, η διαφορά ήταν συντριπτική υπέρ της «ομάδας του λαού».

Με τον Ουιλμπέκιν να είναι ηγετική φυσιογνωμία, τον Χάντερ να τελειώνει αξιόπιστα τις φάσεις, τον Μπράιαντ και τον Ζούσμαν να βοηθούν επιθετικά, τον Μπλακ να γεμίζει τη στατιστική του, οι παίκτες του Σφαιρόπουλου είχαν λύσεις στο μπροστινό μέρος του γηπέδου, ξεκινώντας τη… δουλειά από την άμυνα.

Οι Γερμανοί δεν είχαν ιδιαίτερες φιλοδοξίες. Όσο άντεχαν ο Λούτσιτς με τον Κόπονεν κάτι γίνονταν, αλλά στην τέταρτη περίοδο ήταν σαν να… έφυγαν από το γήπεδο.

Προφανώς κι οι φιλοδοξίες δεν είναι τόσο υψηλές, ώστε να θέλουν να φύγουν με αποτέλεσμα από το Τελ Αβίβ, όμως μπορούσαν σίγουρα να προβάλουν μεγαλύτερη αντίσταση και σε κάθε περίπτωση να φτάσουν στους 60 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 22-18, 41-26, 53-47, 77-55.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook