22,7 ο μέσος όρος ηλικίας του Παναθηναϊκού απέναντι σε Παναχαϊκή

Ο Παναθηναϊκός διπλασίασε τις νίκες του απέναντι στην Παναχαϊκή, με τους «πράσινους» να βλέπουν τον Δημήτρη Κολοβό και τον Αργύρη Καμπετσή να πετυχαίνουν τα πρώτα τους γκολ τη φετινή σεζόν. Στο σημερινό ματς μάλιστα πήραν ευκαιρίες παίκτες που είχαν μειωμένο χρόνο συμμετοχής, όπως και αρκετοί νεαροί, που πήραν τις πρώτες «γεύσεις» από τους «μεγάλους». Ζαγαρίτης, […]

Ο Παναθηναϊκός διπλασίασε τις νίκες του απέναντι στην Παναχαϊκή, με τους «πράσινους» να βλέπουν τον Δημήτρη Κολοβό και τον Αργύρη Καμπετσή να πετυχαίνουν τα πρώτα τους γκολ τη φετινή σεζόν.

Στο σημερινό ματς μάλιστα πήραν ευκαιρίες παίκτες που είχαν μειωμένο χρόνο συμμετοχής, όπως και αρκετοί νεαροί, που πήραν τις πρώτες «γεύσεις» από τους «μεγάλους».

Ζαγαρίτης, Σερπέζης, Αλεςξανδρόπουλος και Βαγιαννίδης είναι μόλις 18 ετών, κάνοντας το όνειρό τους πραγματικότητα.

Αξίζει λοιπόν να τονιστεί ότι από τους 14 παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν από τον Γιώργο Δώνη μόνο δύο είναι πάνω από 26 χρονών, έχοντας μέσο όρο ηλικίας 22,7 έτη.

Διούδης (26), Ζαγαρίτης (18), Μαυρομμάτης (22), Κολοβέτσιος (28), Αποστολάκης (20),Κουρμπέλης (26), Νούνες (24), Κολοβός (26), Σερπέζης (18), Μπεκ (26) και Καμπετσής (20). Οι τρεις αλλαγές: Φάουστο (29), Αλεξανδρόπουλος (18), Βαγιαννίδης (18).

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook