Επιστρέφει στην Τενερίφη ο Μπόγρης

Σύντομο φαίνεται πως θα είναι το πέρασμα του Γιώργου Μπόγρη από τον Προμηθέα Πάτρας, αφού ο Έλληνας σέντερ, μετά από δύο χρόνια και κάτι, αναμένεται να επιστρέψει στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης, την Lega Endesa. Ο Έλληνας σέντερ αφήνει τους Πατρινούς και επιστρέφει στην Τενερίφη, με την οποία την σεζόν 2016-17 κατέκτησε το Champions League […]

Σύντομο φαίνεται πως θα είναι το πέρασμα του Γιώργου Μπόγρη από τον Προμηθέα Πάτρας, αφού ο Έλληνας σέντερ, μετά από δύο χρόνια και κάτι, αναμένεται να επιστρέψει στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης, την Lega Endesa.

Ο Έλληνας σέντερ αφήνει τους Πατρινούς και επιστρέφει στην Τενερίφη, με την οποία την σεζόν 2016-17 κατέκτησε το Champions League της FIBA και αναδείχθηκε κορυφαίος σέντερ της διοργάνωσης.

Ο «Μπογρίνιο» με τον Προμηθέα είχε 3.8 πόντους, 2.9 ριμπάουντ και 0.9 ασίστ στην EKO Basket League και 4.9 πόντους, 3.3 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ στο Eurocup.

Ο Έλληνας σέντερ επιστρέφει λοιπόν στο ισπανικό πρωτάθλημα, στο οποίο αγωνίστηκε την σεζόν 2014-15 με την Ανδόρα, την σεζόν 2015-16 με την Μπιλμπάο και την επόμενη χρονιά με την Τενερίφη.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook