Το Netflix αρχίζει να κόβει τον δωρεάν μήνα (pic)

Μεγάλες αλλαγές στον τρόπο προώθησής του, φαίνεται πως έχει αποφασίσει το Netflix. Αυτό τουλάχιστον μπορεί να συμπεράνει κάποιος διαβάζοντας τα δημοσιεύματα του moneysavingexpert της Sun και της Mirror που αναφέρει πως η συγκεκριμένη πλατφόρμα αποφάσισε να αφαιρέσει την επιλογή του πρώτου δωρεάν μήνα στην εγγραφή. Όπως τονίζεται, στην Μεγάλη Βρετανία, πλέον οι νέοι χρήστες δεν […]

Μεγάλες αλλαγές στον τρόπο προώθησής του, φαίνεται πως έχει αποφασίσει το Netflix.

Αυτό τουλάχιστον μπορεί να συμπεράνει κάποιος διαβάζοντας τα δημοσιεύματα του moneysavingexpert της Sun και της Mirror που αναφέρει πως η συγκεκριμένη πλατφόρμα αποφάσισε να αφαιρέσει την επιλογή του πρώτου δωρεάν μήνα στην εγγραφή.

Όπως τονίζεται, στην Μεγάλη Βρετανία, πλέον οι νέοι χρήστες δεν παίρνουν ως δώρο τις πρώτες 30 ημέρες, κάτι που αναμένεται να γίνει σε όλες τις χώρες παγκοσμίως όπως τονίζει η Mirror.

Μάλιστα φιλοξενούνται και δηλώσεις ενός εκπροσώπου του Netflix που αναφέρει: «Αναζητούμε νέους τρόπους για να προωθήσουμε στην Μεγάλη Βρετανία για να προσελκύσουμε νέα μέλη και να τους δώσουν μία μεγάλη εμπειρία Netflix».

Προς το παρόν στην Ελλάδα υπάρχει η δυνατότητα αυτή ακόμα και είναι άγνωστο το πότε θα αφαιρεθεί ο δωρεάν μήνας.

© Πηγή: to10.gr