Πιτίνο για τo «διπλό» στο Μόναχο: «Μεγάλη νίκη, είμαι ενθουσιασμένος»

Ήταν σαν να βρισκόταν ήδη εκεί. Δίπλα τους. Άλλωστε φρόντισε με τον τρόπο του πριν από τον αγώνα να… εμφανιστεί στους παίκτες του, μέσω του βίντεο που τους έδειξε ο Γιώργος Βόβορας. Ο Ρικ Πιτίνο είδε το παιχνίδι του Παναθηναϊκού στο Μόναχο και πλέον ετοιμάζεται για την επιστροφή του και το ντεμπούτο αυτής την ερχόμενη […]

Ήταν σαν να βρισκόταν ήδη εκεί. Δίπλα τους. Άλλωστε φρόντισε με τον τρόπο του πριν από τον αγώνα να… εμφανιστεί στους παίκτες του, μέσω του βίντεο που τους έδειξε ο Γιώργος Βόβορας. Ο Ρικ Πιτίνο είδε το παιχνίδι του Παναθηναϊκού στο Μόναχο και πλέον ετοιμάζεται για την επιστροφή του και το ντεμπούτο αυτής την ερχόμενη Πέμπτη στο ΟΑΚΑ απέναντι στην Μπασκόνια.

Λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα στη Βαυαρία, ο Αμερικανός προπονητής δήλωσε ενθουσιασμένος, έκανε λόγο για μεγάλη νίκη και δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον κόσμο του Παναθηναϊκού που βρέθηκε στο γήπεδο.

Συγκεκριμένα, ο Πιτίνο ανέφερε στο twitter:

«Υπέροχη εκτός έδρας νίκη. Οι προπονητές και οι παίκτες ήταν εξαιρετικοί. Τρομερή υποστήριξη και από τους φιλάθλους μας. Ενθουσιασμένος!».

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook