Ο Πιτίνο μίλησε στους παίκτες πριν το ματς μέσω βίντεο

Απίστευτο κι όμως… αμερικάνικο. Ο Ρικ Πιτίνο θέλησε να βρεθεί στο πλευρό των παικτών του Παναθηναϊκού πριν καν έρθει για μόνιμη εγκατάσταση. Να τους δείξει πως είναι και πάλι κοντά τους και σύντομα θα δώσουν τη… μάχη όλοι μαζί. Και εμφανίστηκε μέσω βίντεο στα αποδυτήρια του Μονάχου. Ο Γιώργος Βόβορας δήλωσε πως ο Ρικ Πιτίνο […]

Απίστευτο κι όμως… αμερικάνικο. Ο Ρικ Πιτίνο θέλησε να βρεθεί στο πλευρό των παικτών του Παναθηναϊκού πριν καν έρθει για μόνιμη εγκατάσταση. Να τους δείξει πως είναι και πάλι κοντά τους και σύντομα θα δώσουν τη… μάχη όλοι μαζί. Και εμφανίστηκε μέσω βίντεο στα αποδυτήρια του Μονάχου.

Ο Γιώργος Βόβορας δήλωσε πως ο Ρικ Πιτίνο σκέφτηκε και υλοποίησε κάτι… απίστευτο, που έστειλε τους παίκτες με ανεβασμένο ηθικό στο παρκέ.

Τι ακριβώς έκανε; Γύρισε ένα βίντεο και το έστειλε στον Βόβορα, ο οποίος το έβαλε να παίξει πριν το τζάμπολ του αγώνα με την Μπάγερν.

Οι παίκτες είδαν τον Πιτίνο να τους μιλά, άκουσαν στη συνέχεια τις οδηγίες του Βόβορα, ακολούθησαν καταπληκτικά το πλάνο και με την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση έφυγαν νικητές από τη δύσκολη έδρα της Μπάγερν, πατώντας πλέον στην πρώτη οχτάδα του βαθμολογικού πίνακα.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook