Γλίτωσε το κάζο ο Ερυθρός Αστέρας (1-0)

Ο Ερυθρός Αστέρας μπορεί να τα βρήκε σκούρα απέναντι στην άσημη, αλλά μαχητική Μάτσβα, ωστόσο, στο τέλος κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0 και μαζί την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Σερβίας. Ο αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League παρουσιάστηκε επηρεασμένος από τις πολλές αλλαγές που έκανε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στην […]

Ο Ερυθρός Αστέρας μπορεί να τα βρήκε σκούρα απέναντι στην άσημη, αλλά μαχητική Μάτσβα, ωστόσο, στο τέλος κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0 και μαζί την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Σερβίας.

Ο αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League παρουσιάστηκε επηρεασμένος από τις πολλές αλλαγές που έκανε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στην αρχική 11άδα, ωστόσο, το γκολ του Μποακέ στο 66′ ήταν αρκετό για να του δώσει την πρόκριση.

Ο σκόρερ μάλιστα παραλίγο να γίνει μοιραίος, καθώς στο 59′ αστόχησε σε πέναλτι. Όπως και να έχει, ο Ερυθρός Αστέρας γλίτωσε το κάζο και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Η σύνθεσή του: Πόποβιτσε, Γκόντελιτς, Ντέγκενεκ, Μπάμπιτς, Γκάιτς, Βούλιτς, Κάνιας, Σίμιτς (80′ Γέβτοβιτς), Νίκολιτς (60’ Μάριν), Φαν λα Πάρα (60′ Βουκάνοβιτς), Μποάκε.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook