Ζαλγκίρις Κάουνας – Ερυθρός Αστέρας 59-61

Ο Ερυθρός Αστέρας υποχρέωσε τη Ζαλγκίρις στην τέταρτη συνεχόμενη ήττα της, αφού επικράτησε μέσα στο Κάουνας με 61-59. Στην πρώτη περίοδο η λιθουανική ομάδα μπήκε πιο δυνατά και ήταν η μοναδική περίοδος που κάποια από τις δύο ομάδες σημείωσε πάνω από 20 πόντους, με τη Ζαλγκίρις να προηγείται με 21-16. Από εκεί και πέρα ο […]

Ο Ερυθρός Αστέρας υποχρέωσε τη Ζαλγκίρις στην τέταρτη συνεχόμενη ήττα της, αφού επικράτησε μέσα στο Κάουνας με 61-59.

Στην πρώτη περίοδο η λιθουανική ομάδα μπήκε πιο δυνατά και ήταν η μοναδική περίοδος που κάποια από τις δύο ομάδες σημείωσε πάνω από 20 πόντους, με τη Ζαλγκίρις να προηγείται με 21-16. Από εκεί και πέρα ο Ερυθρός υποχρέωσε την ομάδα του Γιασικεβίτσιους να σκοράρει μόλις 10 πόντους, έφερε το ματς στα μέτρα της και πήγε στο ημίχρονο προηγούμενος με 33-31.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι συνέχισε να πηγαίνει σε αργό ρυθμό, κάτι που προφανώς ευνοούσε τους φιλοξενούμενους. Η τρίτη περίοδος έληξε με τον Αστέρα να προηγείται με βραχεία κεφαλή (47-46). Η κατάσταση δεν άλλαξε στην τελευταία περίοδο, η παραγωγικότητα παρέμεινε χαμηλή, ο Ερυθρός Αστέρας βρήκε τις λύσεις που ήθελε και έφυγε νικητής από το Κάουνας με 61-59.

Την επόμενη αγωνιστική ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται τη Βαλένθια στο Βελιγράδι, ενώ η Ζαλγκίρις θα φιλοξενηθεί από την Άλμπα στο Βερολίνο.

Περισσότερα σε λίγο…

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook