Τερζής: «Θα είμαστε έτοιμοι στη συνέχεια, ο ΠΑΟΚ παλεύει όλους τους τίτλους»

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με… κάτω τα χέρια από τον Ολυμπιακό στον Ρέντη με 3-0 σετ, στο πλαίσιο του πρώτου ημιτελικού του Λιγκ Καπ του βόλεϊ ανδρών. Ο Θάνος Τέρζης μετά το τέλος του αγώνα, ανέφερε πως το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο, ενώ εμφανίστηκε σίγουρος πως ο ΠΑΟΚ θα συγκροτηθεί και θα είναι έτοιμος για τους επόμενους […]

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με… κάτω τα χέρια από τον Ολυμπιακό στον Ρέντη με 3-0 σετ, στο πλαίσιο του πρώτου ημιτελικού του Λιγκ Καπ του βόλεϊ ανδρών.

Ο Θάνος Τέρζης μετά το τέλος του αγώνα, ανέφερε πως το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο, ενώ εμφανίστηκε σίγουρος πως ο ΠΑΟΚ θα συγκροτηθεί και θα είναι έτοιμος για τους επόμενους αγώνες στο πρωτάθλημα και όχι μόνο.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε ο Τερζής:

«Σίγουρα ένα 3-0 είναι πάντα δίκαιο, εμείς πάρα τις εσωτερικές αλλαγές και τους τραυματισμούς παλέψαμε το παιχνίδι. Σίγουρα όλα τα παιχνίδια έχουν σημασία αλλά θα συγκροτηθούμε και θα είμαστε έτοιμοι για τη συνέχεια και για το πρωτάθλημα. Δεν θέλουμε να χαθούμε παρά τις ελλείψεις.

Ο ΠΑΟΚ δείχνει ότι θέλει να είναι δυνατός και πάντα παιχνίδια που κρίνουν τίτλους θα τα διεκδικήσει. Είναι κίνητρό μου ότι ο ΠΑΟΚ παλεύει για τους τίτλους, παραδειγματίζονται τα νεότερα παιδιά και είναι ωραίο να υπάρχουν και νέα παιδιά που πρωταγωνιστούν».

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook