«Φακελάκι» με 15.000 ευρώ για τον γιατρό της Ρεάλ

Καλύτερα να μιλά όταν τον ρωτούν κι ακόμα καλύτερα να ασχολείται μόνο με τα της επιστήμης του ο γιατρός της Ρεάλ. Κάτι η ένταση της στιγμής, κάτι ο φανατισμός, κάτι τα… λόγια του παπά (που έλεγαν στον… Αντωνάκη, στην ταινία «η γυνή να φοβήται τον άνδρα») κι ο Μιγκέλ Άνχελ Λόπεθ ξέφυγε. Στο «κλάσικο» χαρακτήρισε […]

Καλύτερα να μιλά όταν τον ρωτούν κι ακόμα καλύτερα να ασχολείται μόνο με τα της επιστήμης του ο γιατρός της Ρεάλ. Κάτι η ένταση της στιγμής, κάτι ο φανατισμός, κάτι τα… λόγια του παπά (που έλεγαν στον… Αντωνάκη, στην ταινία «η γυνή να φοβήται τον άνδρα») κι ο Μιγκέλ Άνχελ Λόπεθ ξέφυγε. Στο «κλάσικο» χαρακτήρισε «αρουραίους» τους παίκτες της Μπαρτσελόνα κι η Ευρωλίγκα δεν του χαρίστηκε.

Ο γιατρός της Ρεάλ χρεώθηκε με πρόστιμο ύψους 15.000 ευρώ κι είναι βέβαιο ότι θα σταματήσει τα… πειράματα με τα ποντίκια. Σημαντικό στην ιστορία είναι ότι η διοργανώτρια αρχή έδειξε πως δεν ανέχεται τέτοιου είδους άθλιες συμπεριφορές. Από την άλλη, έμαθε όλη η Ευρώπη πώς λέγεται ο γιατρός της Ρεάλ, ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν άγνωστος στο ευρύ κοινό. Του κόστισε κάτι παραπάνω, αλλά έγινε διάσημος. Από την άλλη, μάλλον δεν θα είναι πρώτος προορισμός για τις επόμενες διακοπές του η Βαρκελώνη, καθώς δεν είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους Καταλανούς (γιατί άραγε;).

Η Ευρωλίγκα τιμώρησε και τη Ρεάλ, με πρόστιμο ύψους 4.000 ευρώ, για τη συμπεριφορά των οπαδών της στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Η ομάδα της Μαδρίτης μπορεί να χρεώθηκε, αλλά μάλλον δεν την απασχολεί τόσο, όσο ότι κέρδισε στη μεταξύ τους μονομαχία την Μπαρτσελόνα. Κι αυτό είναι που λένε… αξία ανεκτίμητη.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook