Εντυπωσιακό ξεπροβόδισμα της Φλαμένγκο πριν τον τελικό του Λιμπερταδόρες

Ένα εκπληκτικό ξεπροβόδισμα επεφύλαξαν οι φίλοι της Φλαμένγκο στην ομάδα, η οποία αναχώρησε για το Περού (σ.σ. αρχικά ο τελικός ήταν να διεξαχθεί στη Χιλή, ωστόσο μεταφέρθηκε λόγω της έκρυθμης κατάστασης στη χώρα) όπου θα διεξαχθεί ο τελικός του Κόπα Λιμπερταδόρες το Σάββατο (23/11, 22:00) με αντίπαλο τη Ρίβερ. Χιλιάδες οπαδοί της Φλαμένγκο συνόδευσαν την […]

Ένα εκπληκτικό ξεπροβόδισμα επεφύλαξαν οι φίλοι της Φλαμένγκο στην ομάδα, η οποία αναχώρησε για το Περού (σ.σ. αρχικά ο τελικός ήταν να διεξαχθεί στη Χιλή, ωστόσο μεταφέρθηκε λόγω της έκρυθμης κατάστασης στη χώρα) όπου θα διεξαχθεί ο τελικός του Κόπα Λιμπερταδόρες το Σάββατο (23/11, 22:00) με αντίπαλο τη Ρίβερ.

Χιλιάδες οπαδοί της Φλαμένγκο συνόδευσαν την αποστολή της ομάδας μέχρι το αεροδρόμιο του Ρίο Ντε Τζανέιρο με συνθήματα.

Εντυπωσιακό είναι, επίσης, το γεγονός πως ενώ η Φλαμένγκο θα παίξει ένα ματς το Σάββατο μπορεί να κερδίσει δύο τίτλους. Αυτό θα συμβεί αν επικρατήσει της Ρίβερ στον τελικό του Λιμπερταδόρες και αν η Παλμέιρας δεν νικήσει τη Γκρέμιο για την 34η αγωνιστική της Βραζιλίας, καθώς στις εναπομείνασες αγωνιστικές δε θα έχει τη δυνατότητα να φτάσει τη Φλαμένγκο.

Η Φλαμένγκο έχει κατακτήσει το Κόπα Λιμπερταδόρες  μία φορά το 1981.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook