Φισάκ: «Ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλύτερα από εμάς»

Την ανωτερότητα του ΠΑΟΚ παραδέχθηκαν ο προπονητής και οι παίκτες της Σαραγόσα, μετά την ήττα από τον Δικέφαλο του Βορρά με 93-78 για το Basketball Champions League. Ο τεχνικός των Ισπανών, Πορφίριο Φισάκ, τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλύτερα από την ομάδα του «Ο ΠΑΟΚ ήταν πιο επιθετικός. Στη δεύτερη περίοδο προσπαθήσαμε στην άμυνα αλλά […]

Την ανωτερότητα του ΠΑΟΚ παραδέχθηκαν ο προπονητής και οι παίκτες της Σαραγόσα, μετά την ήττα από τον Δικέφαλο του Βορρά με 93-78 για το Basketball Champions League.

Ο τεχνικός των Ισπανών, Πορφίριο Φισάκ, τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλύτερα από την ομάδα του «Ο ΠΑΟΚ ήταν πιο επιθετικός. Στη δεύτερη περίοδο προσπαθήσαμε στην άμυνα αλλά στο τέλος ο ΠΑΟΚ βρήκε ελεύθερα σουτ και φυσιολογικά έφτασε στη νίκη γιατί έπαιξε καλύτερα από εμάς σε ολόκληρο το παιχνίδι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Νίκολας Μπρουσίνο, ο οποίος τόνισε: «Αρχίσαμε με αδυναμία στην άμυνα, ήταν δύσκολο να μπούμε στο παιχνίδι. Στη δεύτερη περίοδο ανεβάσαμε την ένταση μας και πλησιάσαμε αλλά στην τρίτη περίοδο αρχίσαμε και πάλι άσχημα στην άμυνα και δεν παίξαμε καλά. Μείναμε πίσω με 15 πόντους και δεν καταφέραμε να επιστρέψουμε. O ΠΑΟΚ έπαιξε όπως περιμέναμε, έκανε ένα καταπληκτικό παιχνίδι αλλά δεν μπορέσαμε να το σταματήσουμε».

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook