Ολυμπιακός: Στο Μόναχο ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Μπάγερν στο Μόναχο για την 9η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, με τον Γιώργο Αγγελόπουλο να δίνει το «παρών» στο «Audi Dome» και να στηρίζει έμπρακτα τον Κεστούτις Κεμζούρα και τους παίκτες της ομάδας στη μάχη με τους πρωταθλητές Γερμανίας. Ο εκ των ιδιοκτητών της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ ταξίδεψε στο Μόναχο και παρακολουθεί δια […]

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Μπάγερν στο Μόναχο για την 9η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, με τον Γιώργο Αγγελόπουλο να δίνει το «παρών» στο «Audi Dome» και να στηρίζει έμπρακτα τον Κεστούτις Κεμζούρα και τους παίκτες της ομάδας στη μάχη με τους πρωταθλητές Γερμανίας.

Ο εκ των ιδιοκτητών της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ ταξίδεψε στο Μόναχο και παρακολουθεί δια ζώσης την αναμέτρηση με την Μπάγερν. Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο ο Ολυμπιακός καλείται να ανταπεξέλθει και να πετύχει την 4η νίκη του στη φετινή διοργάνωση.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρίσκεται δίπλα στους παίκτες και τον Λιθουανό τεχνικό, όπως επίσης και αρκετοί οπαδοί των Πειραιωτών, οι οποίοι με τη φωνή τους προσπαθούν να δώσουν ώθηση στην αγαπημένη τους ομάδα.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook