Ολυμπιακός: Υποδέχεται τη Σπαντάου με στόχο το 5 στα 5

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Σπαντάου στο Παπαστράτειο (19/11, 20:00), για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Len Champions League. Οι Ερυθρόλευκοι με τη βοήθεια των φιλάθλων τους θα προσπαθήσουν να πάρουν τη νίκη και να κάνουν το 5 στα 5 στη φετινή […]

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Σπαντάου στο Παπαστράτειο (19/11, 20:00), για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Len Champions League.

Οι Ερυθρόλευκοι με τη βοήθεια των φιλάθλων τους θα προσπαθήσουν να πάρουν τη νίκη και να κάνουν το 5 στα 5 στη φετινή διοργάνωση. Ο Ολυμπιακός οδηγεί την κούρσα στον όμιλο, με 12 βαθμούς, έχοντας το απόλυτο των 4 νικών σε ισάριθμα ματς, ενώ τη δεύτερη θέση μοιράζονται οι Γιουγκ και Μπαρτσελονέτα με 9 βαθμούς.

Στην αναμέτρηση με τη Σπαντάου, ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους & Κάρτας Junior. Τα εισιτήρια κοστίζουν 5€  και θα διατίθενται στην είσοδο του Κολυμβητηρίου από τις 18:30.

O προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος ενόψει της αναμέτρησης με τη Σπαντάου δήλωσε τα εξής: «Μετά από μια σημαντική εκτός έδρας νίκη που πετύχαμε την προηγούμενη αγωνιστική, αντιμετωπίζουμε στην έδρα μας την Σπαντάου, μια ομάδα ικανή για όλα που παίζει πάντα για την νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα  και είναι κάθε χρόνο πιο έμπειρη και δεμένη.  Εμείς θέλουμε να παραμείνουμε αήττητοι στην έδρα μας κάνοντας ένα πολύ καλό παιχνίδι,  επιβάλλοντας τον ρυθμό μας από την αρχή μέχρι το τέλος».

Ο Γιώργος Δερβίσης ανέφερε με τη σειρά του: «Το παιχνίδι με τη Σπαντάου απαιτεί μεγάλη προσοχή και συγκέντρωση για να κατακτήσουμε τους πολύ σημαντικούς τρεις βαθμούς, οι οποίοι θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη δύσκολη συνέχεια. Προερχόμαστε από ένα διάστημα με συνεχείς αγώνες αλλά αυτό δεν πρέπει να μας επηρεάζει και θα παραταχθούμε με στόχο τη νίκη και την καλή εμφάνιση».

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook