Τρελάθηκε με τον Τσιτσιπά ο Μουράτογλου! (pic)

Ο Πάτρικ Μουράτογλου έχει ζήσει σπουδαίες στιγμές στο πλευρό της Σερένα Γουίλιαμς. Οι δύο τους έχουν κατακτήσει Γκραντ Σλαμ, έχουν λάβει μέρος σε Ολυμπιακούς Αγώνες, έχουν πετύχει μεγάλες νίκες και έχουν κερδίσει πολλά εκατομμύρια δολάρια.  Τίποτα όμως δεν μπορεί να συγκριθεί με όσα έζησε χθες το βράδυ στην «Ο2» Arena του Λονδίνου, στο πλευρό του […]

Ο Πάτρικ Μουράτογλου έχει ζήσει σπουδαίες στιγμές στο πλευρό της Σερένα Γουίλιαμς.

Οι δύο τους έχουν κατακτήσει Γκραντ Σλαμ, έχουν λάβει μέρος σε Ολυμπιακούς Αγώνες, έχουν πετύχει μεγάλες νίκες και έχουν κερδίσει πολλά εκατομμύρια δολάρια.  Τίποτα όμως δεν μπορεί να συγκριθεί με όσα έζησε χθες το βράδυ στην «Ο2» Arena του Λονδίνου, στο πλευρό του Στέφανου Τσιτσιπά.

Ο Ελληνογάλλος τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στο προπονητικό τιμ του 21χρονου και μαζί με τον πατέρα του παρέχουν στον νεαρό πρωταθλητή όλα όσα χρειάζεται για να εξελίξει το ταλέντο του, να βελτιωθεί και να φτάσει στην κορυφή του παγκοσμίου τένις.

Η επιτυχία του «Τσιτσιφάστ» στη βρετανική πρωτεύουσα φέρει εν πολλοίς πάνω της και τη σφραγίδα του Πάτρικ Μουράτογλου. Έναν από τους κορυφαίους προπονητές τένις στον κόσμο, που είναι δίπλα στον Ελληνα αθλητή και πανηγυρίζει μαζί του τις επιτυχίες του.

Χαρακτηριστική ήταν η ανάρτηση που έκανε στα social media μετά τον θρίαμβο του «Στεφ» στο Λονδίνο, στην οποία εξέφρασε τον θαυμασμό του για όσα κατάφερε ο Τσιτσιπάς.

Συγκεκριμένα, ανέβασε φωτογραφίες με τον 21χρονο τενίστα, αλλά και βίντεο την ώρα που ανοίγει τη σαμπάνια για την κατάκτηση του τίτλου και συνόδευσε την ανάρτησή του με το παρακάτω μήνυμα: «Τι μέρα. Τι εβδομάδα. Τι χρονιά. Τι έχουμε ζήσει τα τελευταία πέντε χρόνια μαζί με ολόκληρη την ομάδα της ακαδημίας. Και μόλις αρχίσαμε».

Δείτε την ανάρτησή του:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

What a day. What a week. What a year. What a ride we’ve had for the last five years with the whole @mouratoglou_tennis_academy dream team. And we’re just getting started. @stefanostsitsipas98 🏆

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PMo (@patrickmouratoglou) στις

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook