Οριστικό: Τέλος οι Κουβανοί από τον ΠΑΟΚ

Η συμπεριφορά των Κουβανών Αλμπο και Σαντοβάλ μετά το τέλος του αγώνα με την Ελπίδα Αμπελοκήπων προκάλεσε την οργή των ανθρώπων του ΠΑΟΚ και έφερε ραγδαίες εξελίξεις, καθώς η διοίκηση του Δικεφάλου αποφάσισε την οριστική αποπομπή των δύο αθλητών. Το βράδυ της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε σύσκεψη ανάμεσα στον Α.Σ ΠΑΟΚ και το ΤΑΠ του ΠΑΟΚ και […]

Η συμπεριφορά των Κουβανών Αλμπο και Σαντοβάλ μετά το τέλος του αγώνα με την Ελπίδα Αμπελοκήπων προκάλεσε την οργή των ανθρώπων του ΠΑΟΚ και έφερε ραγδαίες εξελίξεις, καθώς η διοίκηση του Δικεφάλου αποφάσισε την οριστική αποπομπή των δύο αθλητών.

Το βράδυ της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε σύσκεψη ανάμεσα στον Α.Σ ΠΑΟΚ και το ΤΑΠ του ΠΑΟΚ και αποφασίστηκε να λυθεί η συνεργασία με τους δύο Κουβανούς, καθώς η συμπεριφορά τους ήταν ανεπίτρεπτη και όχι ανεκτή για τους ανθρώπους του Δικεφάλου.

Το μόνο που απομένει πλέον για να οριστικοποιηθεί το διαζύγιο είναι η επίσημη ανακοίνωση από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, η οποία πλέον καλείται να βρει τους αντικαταστάτες των δύο Κουβανών, καθώς πλησιάζουν σημαντικά παιχνίδια, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο League Cup (21/11 – 18:00).

Η αντικατάστασή τους θα γίνει σε δύο μέρη, αφού ο Δικέφαλος μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου έχει δικαίωμα να αποκτήσει μόνο έναν ξένο αθλητή, με τους Ασπρόμαυρους να καίγονται για παίκτη στη θέση του διαγωνίου, ενώ μετά τις 15/12 θα κινηθούν και για κεντρικό.

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook