Ένα πρόβλημα ενόψει Σαραγόσα στον ΠΑΟΚ

Δεν είναι σε κατάσταση να… χάνει παίκτες. Ο ΠΑΟΚ θέλει να συνεχίσει με νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά η Σαραγόσα δεν προσφέρεται για υπεραισιόδοξες σκέψεις. Γι’ αυτό κι όλοι είναι σημαντικοί για τον «δικέφαλο», πόσο μάλλον ο Τζεκουάν Λιούις. Ο Αμερικανός δεν έκανε προπόνηση, καθώς κουβάλησε έναν μικροτραυματισμό, από την αναμέτρηση με το Περιστέρι. Αναλυτικά […]

Δεν είναι σε κατάσταση να… χάνει παίκτες. Ο ΠΑΟΚ θέλει να συνεχίσει με νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά η Σαραγόσα δεν προσφέρεται για υπεραισιόδοξες σκέψεις. Γι’ αυτό κι όλοι είναι σημαντικοί για τον «δικέφαλο», πόσο μάλλον ο Τζεκουάν Λιούις. Ο Αμερικανός δεν έκανε προπόνηση, καθώς κουβάλησε έναν μικροτραυματισμό, από την αναμέτρηση με το Περιστέρι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:
«Με την προσοχή πλέον στραμμένη στον επόμενο αγώνα με την Σαραγόσα για την 6η αγωνιστική του Basketball Champions League, οι παίκτες του ΠΑΟΚ μπήκαν και σήμερα στο γήπεδο, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για ένα πολύ σημαντικό, αλλά και μία πολύ απαιτητική εβδομάδα. Το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με ανάλυση με την χρήση βίντεο και συνεχίστηκε με προπόνηση τακτικής.

Ο Τζεκουάν Λιούις ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει αύριο την προετοιμασία, με την προπόνηση της ομάδας που ξεκινά στις 13:00 και τα πρώτα 15 λεπτά θα είναι ανοικτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Η αποστολή της Σαραγόσα αναμένεται στη Θεσσαλονίκη αργά το βράδυ (22:55) της Τρίτης. Η Ισπανική ομάδα θα προπονηθεί στο PAOK Sports Arena το πρωί της Τετάρτης».

© Πηγή: to10.gr