Σπανούλης: «Πλέον φοβάμαι περισσότερο τα αεροπλάνα γιατί σκέφτομαι την οικογένειά μου» (vid)

Η EuroLeague Basketball ζήτησε από τους παίκτες της διοργάνωσης να μιλήσουν για το αίσθημα της πατρότητας και την παιδική τους ηλικία, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού στις 20 Νοεμβρίου. Ανάμεσά τους, συνέντευξη έδωσε και ο σταρ του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος μίλησε για τα παιδιά του, τον φόβο του για τα αεροπλάνα […]

Η EuroLeague Basketball ζήτησε από τους παίκτες της διοργάνωσης να μιλήσουν για το αίσθημα της πατρότητας και την παιδική τους ηλικία, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού στις 20 Νοεμβρίου.

Ανάμεσά τους, συνέντευξη έδωσε και ο σταρ του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος μίλησε για τα παιδιά του, τον φόβο του για τα αεροπλάνα τον οποίο όμως δεν είχε ανέκαθεν και την ανάγκη του να περνάει χρόνο με τα παιδιά του, για να νιώθει και εκείνος… παιδί.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε ο Βασίλης Σπανούλης στη συνέντευξή του:

«Νομίζω ότι η πιο σημαντική αξία που μπορούμε να δώσουμε και να μεταφέρουμε στα παιδιά είναι η αγάπη, ο σεβασμός, η πειθαρχία, το να είναι καλοί άνθρωποι στην κοινωνία.

Η ζωή μου άλλαξε όταν έγινα πατέρας. Άλλαξε πολύ. Έγινα πιο ευαίσθητος, άρχισα να προσέχω περισσότερο τον εαυτό μου, άρχισα να φοβάμαι περισσότερο τα αεροπλάνα γιατί σκεφτόμουν την οικογένειά μου και συγχρόνως αφιερώνω όλο τον ελεύθερο χρόνο μου στους δικούς μου ανθρώπους. Το μόνο που θέλω είναι να βλέπω την οικογένεια μου και να περνάω χρόνο μαζί τους!

Θέλω τα παιδιά μου να μεγαλώσουν απολαμβάνοντας τον χρόνο τους, να παίζουν, να κάνουν πράγματα που τα κάνουν χαρούμενα, να κάνουν φίλους, όχι να παίζουν συνέχεια video games αλλά να περνούν δημιουργικά τον χρόνο τους.

Αυτό που αγαπώ να κάνω με τα παιδιά μου είναι να είμαι μαζί τους, να περνάω χρόνο μαζί τους παίζοντας μπάσκετ, να παίζουμε ποδόσφαιρο, να βγαίνουμε έξω για παγωτό, να πηγαίνουμε στο λούνα παρκ, γενικώς να τα βλέπω χαρούμενα!

Όταν είμαι μαζί τους, νιώθω νεότερος, σαν να είμαι κι εγώ παιδί! Θυμάμαι κι εγώ την παιδική μου ηλικία».

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook