Στέφανος Τσιτσιπάς: Πόσα χρήματα έχει κερδίσει συνολικά από το τένις

Είναι πλέον ο… master των masters. Είναι ο δικός μας… βασιλιάς. Είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς, αυτός ο σπουδαίος Έλληνας τενίστας, που χθες τη νύχτα πάτησε στην κορυφή του κόσμου. Και εκτός της δόξας, κέρδισε και μερικά… εκατομμύρια παραπάνω, εκτινάσσοντας στα ύψη τα χρήματα που έχει βγάλει έως τώρα από το αγαπημένο του άθλημα. Ο Τσιτσιπάς […]

Είναι πλέον ο… master των masters. Είναι ο δικός μας… βασιλιάς. Είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς, αυτός ο σπουδαίος Έλληνας τενίστας, που χθες τη νύχτα πάτησε στην κορυφή του κόσμου. Και εκτός της δόξας, κέρδισε και μερικά… εκατομμύρια παραπάνω, εκτινάσσοντας στα ύψη τα χρήματα που έχει βγάλει έως τώρα από το αγαπημένο του άθλημα.

Ο Τσιτσιπάς πήρε περίπου 2,5 εκατομμύρια ευρώ για την κατάκτηση του ATP Finals, φτάνοντας τα φετινά του κέρδη πάνω από τα 6,5 εκατομμύρια ευρώ. Συγκεκριμένα, πλουσιότερος κατά 2.656.000 δολάρια θα φύγει από το Λονδίνο ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος κέρδισε τον κορυφαίο τίτλο στους τελικούς του ATP (2019 Nitto ATP Finals).

Με αυτό το βραβείο, ο Τσιτσιπάς φτάνει τα 6,5 εκατ. ευρώ από αμοιβές βραβείων μόνο εντός του 2019 και αποτελεί το μεγαλύτερο ποσό που έχει κερδίσει από τουρνουά στην καριέρα του.

Το προηγούμενο ήταν τα σχεδόν 900.000 ευρώ από την είσοδο του στα ημιτελικά του Australian Open 2019.

Ποιο είναι το συνολικό ποσό που έχει κερδίσει έως τώρα ο Τσιτσιπάς από τους τίτλους που έχει κατακτήσει σε διεθνή πρωταθλήματα; 9.865.605 ευρώ. Και ακόμα είναι μονάχα 21 ετών.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook