Νίκολιτς: «Ο Γιόκοβιτς είναι ο καλύτερος πολίστας στον κόσμο»

Ένα από τα «δώρα» του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη το περασμένο καλοκαίρι ήταν η απόκτηση του Μάρο Γιόκοβιτς, ενός σπουδαίου πολίστα, ο οποίος έχει καταφέρει τα πάντα στην καριέρα του. Μάλιστα, ο Κροάτης περιφερειακός θεωρείται από πολλούς ως ο κορυφαίος πολίστας του πλανήτη, κάτι το οποίο τόνισε και σε δηλώσεις του ο Έμιλι […]

Ένα από τα «δώρα» του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη το περασμένο καλοκαίρι ήταν η απόκτηση του Μάρο Γιόκοβιτς, ενός σπουδαίου πολίστα, ο οποίος έχει καταφέρει τα πάντα στην καριέρα του.

Μάλιστα, ο Κροάτης περιφερειακός θεωρείται από πολλούς ως ο κορυφαίος πολίστας του πλανήτη, κάτι το οποίο τόνισε και σε δηλώσεις του ο Έμιλι Νίκολιτς, προπονητής της Μλάντοστ.

Η κροατική ομάδα μπορεί να μην βρίσκεται στον όμιλο του Ολυμπιακού στο Champions League, αλλά ίσως συναντηθούν στο Final-8, αν προκριθούν οι δύο ομάδες.

«Ο Γιόκοβιτς είναι, σίγουρα, ο πιο έξυπνος αριστερόχειρας περιφερειακός στην παγκόσμια υδατοσφαίριση, τα τελευταία 10 χρόνια. Είναι ένας παίκτης που ανοίγει τις άμυνες…

Είναι ώριμος και είμαι χαρούμενος που βρίσκεται, πλέον, στον Ολυμπιακό. Επειδή υπάρχουν πιο εύκολα ματς στο πρωτάθλημα, θα είναι φρέσκος και θα μπορεί να συμβάλει πλήρως στην Εθνική Κροατίας».

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook