ΑΕΚ: Χωρίς τρεις ξεκίνησε η προετοιμασία για Βέχτα

Η ΑΕΚ επέστρεψε από τη Θεσσαλονίκη και ξεκίνησε σήμερα (17/11) την προετοιμασία της για το ματς με την Ράστα Βέχτα (19/11), για την έκτη αγωνιστική των ομίλων του BCL. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν είχε τρεις παίκτες στη διάθεσή του στη σημερινή προπόνηση καθώς εκτός έμειναν οι Χάουαρντ Σαντ-Ρος και Στέφαν Γιάνκοβιτς με πρόβλημα στο αριστερό […]

Η ΑΕΚ επέστρεψε από τη Θεσσαλονίκη και ξεκίνησε σήμερα (17/11) την προετοιμασία της για το ματς με την Ράστα Βέχτα (19/11), για την έκτη αγωνιστική των ομίλων του BCL.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν είχε τρεις παίκτες στη διάθεσή του στη σημερινή προπόνηση καθώς εκτός έμειναν οι Χάουαρντ Σαντ-Ρος και Στέφαν Γιάνκοβιτς με πρόβλημα στο αριστερό γαστροκνήμιο ενώ ούτε ο Κέντρικ Ρέι προπονήθηκε.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

«Ξεκίνησε σήμερα (17/11) η προετοιμασία της «Βασίλισσας» ενόψει της αναμέτρησης του BCL με Ράστα Βέχτα, στο Κλειστό του ΟΑΚΑ. Εκτός προπόνησης τέθηκαν οι Χάουαρντ Σαντ Ρος και Στέφαν Γιάνκοβιτς, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα στο αριστερό γαστροκνήμιο. Εκτός προπονήσεων παραμένει ο Κέντρικ Ρέι».

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook