Γουόριορς : «Ξέμεινε» από παίκτες ο Κερ

Οι Γουόριορς διανύουν μια από τις πιο δύσκολες σεζόν της σύγχρονης ιστορίας τους και αναμφίβολα τη χειρότερη από την ημέρα που ανέλαβε τα ηνία ο Στιβ Κερ. Οι πολεμιστές έχουν χάσει το καλοκαίρι παίκτες όπως ο Κέβιν Ντουράντ, ο Αντρέ Ιγκουοντάλα, ο ΝτεΜάρκους Κάζινς και ο Σον Λίβινγκστον, όμως το μεγαλύτερο πρόβλημα πλέον είναι οι […]

Οι Γουόριορς διανύουν μια από τις πιο δύσκολες σεζόν της σύγχρονης ιστορίας τους και αναμφίβολα τη χειρότερη από την ημέρα που ανέλαβε τα ηνία ο Στιβ Κερ.

Οι πολεμιστές έχουν χάσει το καλοκαίρι παίκτες όπως ο Κέβιν Ντουράντ, ο Αντρέ Ιγκουοντάλα, ο ΝτεΜάρκους Κάζινς και ο Σον Λίβινγκστον, όμως το μεγαλύτερο πρόβλημα πλέον είναι οι τραυματισμοί.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Κερ θυμίζει νοσοκομείο, καθώς μετρά πολλούς τραυματισμούς με τον Στεφ Κάρι να έχει σπάσει το χέρι του, τον Τόμπσον να έχει υποστεί χιαστό και τον ΝτΆντζελο Ράσελ να μένει εκτός για 2 εβδομάδες λόγω προβλήματος στο δάχτυλο.

Μέσα σε όλα αυτά προσθέστε και τους απόντες Κεβόν Λούνι και Ντέιμιον Λι και το πράγμα δυσκολεύει, με τον Αμερικανό τεχνικό να έχει δεμένα χέρια και να δυσκολεύεται όχι να φτιάξει 12αδα, αλλά να παρουσιάσει μια ανταγωνιστική πεντάδα.

Η ομάδα έχει μείνει με μόλις 9 ετοιμοπόλεμους παίκτες και είναι πολύ κοντά στο όριο που έχει θέσει το ΝΒΑ, με αποτέλεσμα ο Κερ να παρακαλάει πλέον να μην έχει άλλον τραυματισμό. Οι Γουόριορς μπορούν minimum να χρησιμοποιήσουν 8 παίκτες σε ματς και η αλήθεια είναι ότι έχουν πλησιάσει πολύ το όριο.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook