Συνεπείς στο… 2.00

Όταν έχεις παίξει Over 2.5, περιμένεις το πέναλτι να γίνει γκολ. Δεν το έκανε ο Ντέιβις στο 32ο λεπτό, η Ολλανδία έμεινε επίσης στο μηδέν και με την ισοπαλία πήρε την πρόκριση για την τελική φάση του EURO 2020. Αλλάζω σήμερα περιβάλλον και θα κάνω παιχνίδι στην Super League 2 και στην μάχη κορυφής στα […]

Όταν έχεις παίξει Over 2.5, περιμένεις το πέναλτι να γίνει γκολ. Δεν το έκανε ο Ντέιβις στο 32ο λεπτό, η Ολλανδία έμεινε επίσης στο μηδέν και με την ισοπαλία πήρε την πρόκριση για την τελική φάση του EURO 2020.

Αλλάζω σήμερα περιβάλλον και θα κάνω παιχνίδι στην Super League 2 και στην μάχη κορυφής στα Περιβόλια.

Ο Πλατανιάς πανηγύρισε στην Καλαμαριά το δεύτερο φετινό διπλό, επικρατώντας 2-0 του Απόλλωνα Πόντου. Ήταν η τρίτη νίκη στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές, μοναδική απώλεια μέχρι στιγμής το 1-1 στο τοπικό ντέρμπι με τα Χανιά. Ο κρητικός σύλλογος παρουσιάζει ευχέρεια στο σκοράρισμα, χάρη στις εκτελεστικές ικανότητες των Λουκίνα και Μπιανκόνι που έχουν πετύχει από τρία γκολ. Ποντάρει στην δυναμική της έδρας του, όπου έχει συμπληρώσει 17 αγώνες αήττητος σε επίπεδο Super League 2 (πρώην Football League), με 12 νίκες σε αυτό το διάστημα.

Ο Απόλλων Σμύρνης θεωρείται εξ αρχής εκ των φαβορί για άνοδο. Πανηγύρισε τρεις νίκες χωρίς να δεχθεί γκολ στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές αλλά την περασμένη Κυριακή είχε την πρώτη βαθμολογική απώλεια. Έμεινε στο 1-1 εντός έδρας με αντίπαλο την Δόξα Δράμας και έτσι ταξίδεψε στην Κρήτη ως ισόβαθμος του Πλατανιά. Διαθέτει πολλούς έμπειρους παίκτες στο ρόστερ και αρκετούς ξένους ποδοσφαιριστές που κάνουν την διαφορά.

Οι δύο ομάδες έχουν σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια τους μέχρι στιγμής. Είναι πιο ψηλά από όσο θα έπρεπε ο άσος, βάσει της εντός έδρας δυναμικής του Πλατανιά, αλλά επίσης ψηλά συναντάμε και το αμφίσκορο, με τις δύο ομάδες να έχουν σκοράρει και στις τέσσερις αγωνιστικές.

Πηγή: Bet-hoven.net

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook