Σπανούλης: «Βγήκε η δουλειά των ημερών»

Ο Ολυμπιακός κέρδισε με 83-74 την Ζαλγκίρις Κάουνας στο ΣΕΦ και επέστρεψε στις επιτυχίες στην Euroleague. Ο Βασίλης Σπανούλης με 16 πόντους ήταν από τους καλύτερους των Πειραιωτών, και μάλιστα έλαβε τα εύσημα του Κεμζούρα στη συνέντευξη Τύπο. Ο Σπανούς επισήμανε πως η νίκη ήρθε χάρη στη δουλειά που έκαναν οι «ερυθρόλευκοι» τις τελευταίες ημέρες, […]

Ο Ολυμπιακός κέρδισε με 83-74 την Ζαλγκίρις Κάουνας στο ΣΕΦ και επέστρεψε στις επιτυχίες στην Euroleague. Ο Βασίλης Σπανούλης με 16 πόντους ήταν από τους καλύτερους των Πειραιωτών, και μάλιστα έλαβε τα εύσημα του Κεμζούρα στη συνέντευξη Τύπο.

Ο Σπανούς επισήμανε πως η νίκη ήρθε χάρη στη δουλειά που έκαναν οι «ερυθρόλευκοι» τις τελευταίες ημέρες, αλλά τόνισε πως χρειάζεται ακόμα περισσότερη δουλειά και πιο σκληρή.

«Θεωρώ ότι δουλέψαμε πολύ τις τελευταίες μέρες. Κάποια από τη δουλειά μας βγήκε στο παρκέ. Έχουμε περισσότερη δουλειά να κάνουμε.

Πρέπει να παίξουμε πιο σκληρά και να παίζουμε πιο έξυπνα. Διεκδικήσαμε πολλές μπάλες. Δουλέψαμε σκληρά και πήραμε τη νίκη», σχολίασε ο αρχηγός του Ολυμπιακού.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook