Βγήκαν μπροστά Ριντ και Ρότσεστι στον Ολυμπιακό

Την καλύτερη εμφάνισή του με τη φανέλα του Ολυμπιακού πραγματοποίησε ο Γουίλι Ριντ. Ο Αμερικανός σέντερ βοήθησε και στις δύο πλευρές του παρκέ, προσέφερε σημαντικές λύσεις στο σκοράρισμα και κυρίως έδειξε να εξοικειώνεται στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Μην κρύβοντας, μάλιστα, τον ενθουσιασμό του για τη βελτίωσή του. «Ευχαριστώ τον Θεό και είμαι ευγνώμων που παίζω. Κάθε […]

Την καλύτερη εμφάνισή του με τη φανέλα του Ολυμπιακού πραγματοποίησε ο Γουίλι Ριντ. Ο Αμερικανός σέντερ βοήθησε και στις δύο πλευρές του παρκέ, προσέφερε σημαντικές λύσεις στο σκοράρισμα και κυρίως έδειξε να εξοικειώνεται στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Μην κρύβοντας, μάλιστα, τον ενθουσιασμό του για τη βελτίωσή του.

«Ευχαριστώ τον Θεό και είμαι ευγνώμων που παίζω. Κάθε εβδομάδα γίνομαι καλύτερος και οι συμπαίκτες μου με βοηθούν να γίνομαι πιο αποτελεσματικός. Κάναμε πολύ καλή δουλειά στην άμυνα και όλα λειτούργησαν καλύτερα και στην επίθεση. Ήμασταν η πιο σκληρή ομάδα και όταν συμβαίνει αυτό έρχονται οι νίκες. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε την ίδια ενέργεια και μπήκαν και τα σουτ, με αποτέλεσμα να πάρουμε αυτή τη διαφορά και να την κρατήσουμε ως το τέλος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο έτερος των νέων του Ολυμπιακού, Τέιλορ Ρότσεστι, επίσης είχε μια πολύ γεμάτη και καλή εμφάνιση, δείχνοντας ότι θα προσφέρει σημαντικές λύσεις στους Ερυθρόλευκους. Μάλιστα, ο 34χρονος Αμερικανός πλέι μέικερ, μίλησε για την αλλαγή στην εικόνα των Πειραιωτών, μιλώντας για το «πρέπει» της νίκης, που ο Ολυμπιακός οφείλει να ακολουθεί και να ικανοποιεί τον κόσμο του.

Οπως σημείωσε χαρακτηριστικά: «Ήταν ένα ματς που έπρεπε να κερδίσουμε, ο κόσμος περιμένει από μας να κερδίζουμε κάθε φορά στην έδρα μας. Δουλέψαμε σκληρά όλη την εβδομάδα και δώσαμε την καρδιά μας για να πάρουμε τη νίκη. Στο δεύτερο ημίχρονο διαβάσαμε καλύτερα το παιχνίδι και όταν τροφοδοτήσαμε καλά τους ψηλούς, είχαν περισσότερο πεδίο εκτέλεσης οι περιφερειακοί μας».

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook