Δεν βάζει μυαλό ο Ζεσούς (vids)

Τσακωμένος με τα πέναλτι φαίνεται πως είναι ο Γκάμπριελ Ζεσούς με τον άσο της Μάντσεστερ Σίτι να πραγματοποιεί ακόμη μια τραγική εκτέλεση. Αυτή τη φορά ήταν στο μεγάλο φιλικό ματς της Βραζιλίας κόντρα στην Αργεντινή το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη και στο 10ο λεπτό του αγώνα έστειλε την μπάλα άουτ με κακό χτύπημα. Gabriel Jesus […]

Τσακωμένος με τα πέναλτι φαίνεται πως είναι ο Γκάμπριελ Ζεσούς με τον άσο της Μάντσεστερ Σίτι να πραγματοποιεί ακόμη μια τραγική εκτέλεση.

Αυτή τη φορά ήταν στο μεγάλο φιλικό ματς της Βραζιλίας κόντρα στην Αργεντινή το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη και στο 10ο λεπτό του αγώνα έστειλε την μπάλα άουτ με κακό χτύπημα.

Παρόμοιο σε στυλ με αυτό που είχε κάνει πριν από περίπου δέκα μέρες στον αγώνα της Σίτι με την Αταλάντα για το Champions League και κόστισε στην ομάδα του τη νίκη.

Αυτό ήταν το ένατο πέναλτι που εκτέλεσε στην καριέρα του ο Ζεσούς ο οποίος έφτασε τα πέντε άστοχα ενώ έχει χάσει και τα δύο που έχει εκτελέσει με την Βραζιλία. Τρία λεπτά μετά πέναλτι κέρδισε και η Αργεντινή με τον Μέσι, ο οποίος ανέλαβε την εκτέλεση με τον Άλισον να αποκρούει αλλά τον άσο της Μπαρτσελόνα να τον νικάει στην επαναφορά για το 1-0 που είναι και σκορ ημιχρόνου.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook