Αγριο κράξιμο στο ΟΑΚΑ: Γιούχαραν Πεδουλάκη και παίκτες

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Αλμπα στο ΟΑΚΑ για την Ευρωλίγκα, με τη γερμανική ομάδα να κλείνει το πρώτο ημίχρονο στο +9, έχοντας πετύχει 58 πόντους σε 20 λεπτά! Η εμφάνιση του Τριφυλλιού και η κάκιστη αμυντική λειτουργία προκάλεσε την οργή των «πράσινων» οπαδών, οι οποίοι στο τέλος του ημιχρόνου γιούχαραν τους παίκτες. Την ώρα που […]

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Αλμπα στο ΟΑΚΑ για την Ευρωλίγκα, με τη γερμανική ομάδα να κλείνει το πρώτο ημίχρονο στο +9, έχοντας πετύχει 58 πόντους σε 20 λεπτά!

Η εμφάνιση του Τριφυλλιού και η κάκιστη αμυντική λειτουργία προκάλεσε την οργή των «πράσινων» οπαδών, οι οποίοι στο τέλος του ημιχρόνου γιούχαραν τους παίκτες.

Την ώρα που ο Αργύρης Πεδουλάκης και οι παίκτες του πήγαιναν προς τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ όλο το γήπεδο γιούχαρε τον Ελληνα τεχνικό και τους αθλητές του Τριφυλλιού. Οι πρωταθλητές Ελλάδας διανύουν μια δύσκολη περίοδο και το κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας είναι τεταμένο. Αυτό φαίνεται και στο αποψινό παιχνίδι με τη γερμανική ομάδα.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν από λίγες ημέρες οι Πράσινοι γνώρισαν τον αποκλεισμό από τον Προμηθέα στο Κύπελλο Ελλάδας, με τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, να πηγαίνει στην προπόνηση και να μιλάει με σκληρά λόγια στους παίκτες του Τριφυλλιού.

Η εικόνα του Παναθηναϊκού και στο αποψινό παιχνίδι είναι απογοητευτική, καθώς μπορεί να σκόραρε 49 πόντους, αλλά στην άμυνα αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα από την Αλμπα, η οποία ήρθε στην Αθήνα χωρίς βασικά στελέχη στην αποστολή της.

© Πηγή: to10.gr