Γιατράς: «Σαν να μην μπήκαμε ποτέ στο γήπεδο»

Ο Προμηθέας μετά την Πάτρα ηττήθηκε και εκτός έδρας από την Μονακό με 80-59. Ο προπονητής των Πατρινών δεν ήθελε να βρει δικαιολογίες, λέγοντας στη συνέντευξη τύπου ότι η ομάδα του δεν μπήκε από την αρχή στο… πνεύμα του αγώνα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Η Μονακό είναι μια πολύ καλή ομάδα με εξαιρετικό προπονητή. Αυτό […]

Ο Προμηθέας μετά την Πάτρα ηττήθηκε και εκτός έδρας από την Μονακό με 80-59.

Ο προπονητής των Πατρινών δεν ήθελε να βρει δικαιολογίες, λέγοντας στη συνέντευξη τύπου ότι η ομάδα του δεν μπήκε από την αρχή στο… πνεύμα του αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η Μονακό είναι μια πολύ καλή ομάδα με εξαιρετικό προπονητή. Αυτό που είναι ασυνήθιστο για εμάς είναι πως παρουσιαστήκαμε σαν να μην μπήκαμε ποτέ στο γήπεδο. Ήμασταν άστοχοι και κακοί στην άμυνα και αυτό έδωσε στη Μονακό μια μεγάλη διαφορά από την αρχή.

Πιστεύω ότι και η διαφορά με την οποία έκλεισε το παιχνίδι είναι τιμητική για εμάς. Θα μπορούσε να είναι πολύ πιο μεγάλη, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε και παλέψαμε, με παίκτες που δεν είχαν μεγάλη συμμετοχή ως εκείνη την ώρα.

Οπότε θα κρατήσουμε την αντίδραση αυτή και θα πάμε στο επόμενο παιχνίδι που είναι πολύ σημαντικό για εμάς για το ελληνικό πρωτάθλημα. Εύχομαι καλή συνέχεια στη Μονακό και στον προπονητή της».

Ο Μάκης Γιατράς ρωτήθηκε για το αν ο Προμηθέας ήρθε κουρασμένος από την προσπάθεια που έκανε στον αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό: «Είχαμε πράγματι ένα απαιτητικό παιχνίδι την Κυριακή και ένα δύσκολο ταξίδι, αλλά αυτά είναι δικαιολογίες.

Έχουμε ένα φορτωμένο πρόγραμμα, έχουμε τραυματισμούς, αλλά και πάλι.. Σήμερα το θέμα μας ήταν από την αρχή πως είχαμε έλλειψη ενέργεια, ήμασταν άδειοι. Δεν αναζητούμε δικαιολογίες».

© Πηγή: to10.gr