Βιτούτσι: «Ο ΠΑΟΚ έδειξε φονικό ένστικτο»

Η Μπρίντιζι βρίσκεται στην δεύτερη θέση της ιταλικής Λίγκας έπειτα από 8 αγωνιστικές, αλλά στο BCL ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ, με τον τεχνικό της Φραντσέσκο Βιτούτσι να στέκεται στα κακώς κείμενα της ομάδας του. Σύμφωνα με τον Ιταλό προπονητή η ομάδα του δεν είχε ένταση στην άμυνα, με τον ΠΑΟΚ να την «σκοτώνει» στο τέλος. […]

Η Μπρίντιζι βρίσκεται στην δεύτερη θέση της ιταλικής Λίγκας έπειτα από 8 αγωνιστικές, αλλά στο BCL ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ, με τον τεχνικό της Φραντσέσκο Βιτούτσι να στέκεται στα κακώς κείμενα της ομάδας του.

Σύμφωνα με τον Ιταλό προπονητή η ομάδα του δεν είχε ένταση στην άμυνα, με τον ΠΑΟΚ να την «σκοτώνει» στο τέλος.

Επίσης, στάθηκε στην παρουσία του κόσμου που βρέθηκε στο πλευρό τους, λέγοντας ότι λυπάται που δεν τους χαροποίησε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο ΠΑΟΚ έδειξε φονικό ένστικτο στο τέλος και πήρε τη νίκη. Ήταν και καλύτερος στις μικρές λεπτομέρειες. Είχαμε όμως πρόβλημα στην άμυνα εναντίον ενός και αυτό ήταν σημαντικό σ’ ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι.

Δεν είναι δικαιολογία το ότι παίξαμε την Κυριακή. Πρέπει να είμαστε πιο έτοιμοι να αντιμετωπίζουμε ανά 48 ώρες διαφορετικούς αντιπάλους, με διαφορετικούς διαιτητές. Πρέπει να ζήσουμε με αυτό».

Για το επίπεδο άμυνας της ομάδας, απάντησε ότι: «Δεν ήταν καλή η άμυνά μας αν και προερχόμασταν από δύο καλά παιχνίδια σε αυτόν τον τομέα. Η ήττα που έκανε ο ΠΑΟΚ το Σάββατο δεν μου λέει τίποτα.

Αυτό είναι το μπάσκετ, είναι θέμα κινήτρου. Εμείς νικήσαμε μέσα στο Μιλάνο και χάσαμε άλλα παιχνίδια με μεγάλες διαφορές. Γι’ αυτό πρέπει να είμαστε διαρκώς συγκεντρωμένοι».

Για την παρουσία φίλων της Μπρίντιζι στις κερκίδες του PAOK SPORTS ARENA, ο Ιταλός τεχνικός είπε: «Λυπάμαι που ήρθαν και δεν τους δώσαμε τη χαρά τη νίκη. Έρχονται παντού μαζί μας. Ήρθαν και στη Γαλλία.

Είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Ίσως δεν μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε τη σημασία αυτού του στοιχείου».

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook