Γιατράς: «Από τις πιο δυνατές ομάδες του Eurocup η Μονακό»

Ο Προμηθέας μετά την σπουδαία πρόκριση της ομάδας επί του Παναθηναϊκού στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, στρέφει το βλέμμα του στην αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής του Eurocup με την Μονακό (13/11, 20:45). Η Μονακό είναι η μόνη ομάδα μέχρι στιγμής που έχει νικήσει τους Πατρινούς και μάλιστα μέσα στην έδρα της, με τον Μάκη Γιατρά […]

Ο Προμηθέας μετά την σπουδαία πρόκριση της ομάδας επί του Παναθηναϊκού στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, στρέφει το βλέμμα του στην αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής του Eurocup με την Μονακό (13/11, 20:45).

Η Μονακό είναι η μόνη ομάδα μέχρι στιγμής που έχει νικήσει τους Πατρινούς και μάλιστα μέσα στην έδρα της, με τον Μάκη Γιατρά να τονίζει στις δηλώσεις του ότι οι Μονεγάσκοι είναι από τις πιο δυνατές ομάδες της διοργάνωσης.

«Η Μονακό είναι μια από τις πιο δυνατές ομάδες στο Eurocup. Διαθέτει μεγάλες προσδοκίες. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά και να ακολουθήσουμε το πλάνο μας, για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα», ήταν τα λόγια του τεχνικού των Πατρινών στην ιστοσελίδα του Eurocup.

© Πηγή: to10.gr