Αρμάνι: Στα «πιτς» για ένα μήνα ο Γκουντάιτις

Ο Αρτούρας Γκουντάιτις στάθηκε για άλλη μια φορά άτυχος, έπειτα από τον σοβαρό του τραυματισμό, που τον ανάγκασε να χάσει ολόκληρη την περσινή σεζόν. Ο Λιθουανός σέντερ αποκόμισε πρόβλημα στον καρπό και ο τραυματισμός του αποδείχτηκε πιο σοβαρός από ό,τι εκτιμήθηκε στη αρχή. Όπως ενημέρωσε η ιταλική ομάδα, ο θηριώδης σέντερ θα μείνει εκτός δράσης […]

Ο Αρτούρας Γκουντάιτις στάθηκε για άλλη μια φορά άτυχος, έπειτα από τον σοβαρό του τραυματισμό, που τον ανάγκασε να χάσει ολόκληρη την περσινή σεζόν.

Ο Λιθουανός σέντερ αποκόμισε πρόβλημα στον καρπό και ο τραυματισμός του αποδείχτηκε πιο σοβαρός από ό,τι εκτιμήθηκε στη αρχή.

Όπως ενημέρωσε η ιταλική ομάδα, ο θηριώδης σέντερ θα μείνει εκτός δράσης για διάστημα ενός μήνα, κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για την Euroleague.

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τις 29 Νοεμβρίου στο Μιλάνο, με τον Έτορε Μεσίνα να «πονοκεφαλιάζει», λίγες μέρες μετά την επιστροφή του Γκουντάιτις στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook