Εθνική: Εκτός αποστολής ο Ζέκα για τα ματς με Αρμενία και Φινλανδία (pics)

Με μοναδικό απόντα τον Κάρλος Ζέκα θα παραταχθεί η Εθνική μας ομάδα για τους δύο τελευταίους αγώνες των προκριματικών του Euro 2020 με Αρμενία και Φινλανδία. Ο άσος της Κοπεγχάγης ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στους κοιλιακούς-προσαγωγούς και έτσι δεν προπονήθηκε σήμερα Δευτέρα (11/11), με συνέπεια να μείνει εκτός αποστολής για τους δύο επερχόμενους αγώνες της Εθνικής, […]

Με μοναδικό απόντα τον Κάρλος Ζέκα θα παραταχθεί η Εθνική μας ομάδα για τους δύο τελευταίους αγώνες των προκριματικών του Euro 2020 με Αρμενία και Φινλανδία.

Ο άσος της Κοπεγχάγης ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στους κοιλιακούς-προσαγωγούς και έτσι δεν προπονήθηκε σήμερα Δευτέρα (11/11), με συνέπεια να μείνει εκτός αποστολής για τους δύο επερχόμενους αγώνες της Εθνικής, την Παρασκευή (15/11, 19:00) με την Αρμενία εκτός έδρας και τη Δευτέρα (18/11, 21:45) με τη Φινλανδία στο ΟΑΚΑ.

Ο Τζον Φαν’τ Σιπ κάλεσε συνολικά 24 παίκτες, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως νέο πρόσωπο στην Εθνική είναι ο Σεμπάστιαν Βασιλειάδης. O νεαρός παίκτης της Πάντερμπορν κλήθηκε για πρώτη φορά στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας και προπονήθηκε με τους συμπαίκτες του.

Η σημερινή προπόνηση είχε διάρκεια 1 ώρα και 10 λεπτά, ενώ περιελάμβανε κυκλοφορία μπάλας και ασκήσεις τακτικής.

Δείτε αναλυτικά την αποστολή της Εθνικής ομάδας:

Μπάρκας, Βλαχοδήμος, Πασχαλάκης, Μπακάκης, Γιαννούλης, Σιόβας, Τσιμίκας, Κούτρης, Σταφυλίδης, Μαυρίας, Χατζηδιάκος, Λαμπρόπουλο, Κουρμπέλης, Μπουχάλακης, Βασιλειάδης, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Κουλούρης, Μπακασέτας, Παυλίδης, Δώνης, Λημνιός, Φετφατζίδης, Μασούρας.

Δείτε φωτογραφίες από τη σημερινή προπόνηση της Εθνικής:

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook