Γιατράς: «Η πιο σημαντική νίκη στην ιστορία του Προμηθέα»

Ο Μάκης Γιατράς ήταν χαρούμενος μετά τη σπουδαία νίκη-πρόκριση του Προμηθέα κόντρα στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως αυτή ήταν η μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία των Πατρινών, ενώ στάθηκε στην ψυχή που έβγαλαν οι παίκτες του. Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Νιώθω ευλογημένος από το Θεό και θέλω να ευχαριστήσω τον οργανισμό του Προμηθέα που μου έδωσε την […]

Ο Μάκης Γιατράς ήταν χαρούμενος μετά τη σπουδαία νίκη-πρόκριση του Προμηθέα κόντρα στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως αυτή ήταν η μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία των Πατρινών, ενώ στάθηκε στην ψυχή που έβγαλαν οι παίκτες του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Νιώθω ευλογημένος από το Θεό και θέλω να ευχαριστήσω τον οργανισμό του Προμηθέα που μου έδωσε την ευκαιρία να ζήσω αυτή τη στιγμή. Είναι μεγάλη στιγμή για μένα την οικογένειά μου και όσους με αγαπάνε, αλλά και τους φιλάθλους. Είναι η πιο σημαντική νίκη στην ιστορία του Προμηθέα. ήταν ένα παιχνίδι με μια πάρα πολύ ποιοτική ομάδα, επιπέδου Ευρωλίγκας. Είχαμε εστιάσει στην ενέργεια, να κερδίσουμε εκεί. Αυτό το πετύχαμε. Ήμασταν συγκεντρωμένοι στο μεγαλύτερο διάστημα.

Στο τέλος πέτυχε μεγάλα καλάθια ο Καλάθης, που είναι μεγάλος παίκτης, αλλά βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα και κάναμε μια τεράστια νίκη. Ευχαριστώ τον κόσμο που κατέκλεισε το γήπεδο. Μας βοήθησε, ήταν ένας κύριος λόγος για να είναι ντέρμπι. Πήγαμε στους 4, δεν κατακτήσαμε το Κύπελλο. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι κόντρα στη Μονακό».

© Πηγή: to10.gr