Διαιτητής τραυματίστηκε και έψαχναν για αντικαταστάτη του στις… κερκίδες (vid)

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Ισπανία και συγκεκριμένα στην αναμέτρηση της Σοσιεδάδ Β’ και της Σαλαμάνκα στο πλαίσιο της τρίτης εθνικής κατηγορίας. Κατά τη διάρκεια το αγώνα, ο διαιτητής υπέστη τραυματισμό, με αποτέλεσμα να μη μπορεί να συνεχίσει τα καθήκοντά του. Το γεγονός αυτό δημιούργησε σύγχυση στους ιθύνοντες, καθώς δεν υπήρχε κάποιος εύκαιρος διαιτητής να τον […]

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Ισπανία και συγκεκριμένα στην αναμέτρηση της Σοσιεδάδ Β’ και της Σαλαμάνκα στο πλαίσιο της τρίτης εθνικής κατηγορίας. Κατά τη διάρκεια το αγώνα, ο διαιτητής υπέστη τραυματισμό, με αποτέλεσμα να μη μπορεί να συνεχίσει τα καθήκοντά του.

Το γεγονός αυτό δημιούργησε σύγχυση στους ιθύνοντες, καθώς δεν υπήρχε κάποιος εύκαιρος διαιτητής να τον αντικαταστήσει.

Με βάση αυτό, πάρθηκε η απόφαση να ρωτήσουν από τα μεγάφωνα αν υπάρχει κάποιος στην εξέδρα που μπορούσε να διευθύνει τον αγώνα ώστε να αντικαταστήσει τον τραυματισμένο ρέφερι!

Προς κακή τους τύχη, όμως, κανείς δεν απάντησε στο… κάλεσμα, με συνέπεια να βρεθεί ένας που έμενε κοντά στο γήπεδο όπου διεξαγόταν το ματς.

Το παιχνίδι διακόπηκε προσωρινά μέχρι ο αντικαταστάτης να φτάσει από το σπίτι του στο γήπεδο και να συνεχιστεί κανονικά ο αγώνας χωρίς κανένα άλλο… παρατράγουδο.

© Πηγή: to10.gr