Τιμωρήθηκε με πρόστιμο ο Σμαρτ

Με χρηματικό πρόστιμο τιμωρήθηκε ο Μάρκους Σμαρτ για την δημόσια κριτική που έκανε στους διαιτητές μετά το τέλος της αναμέτρησης των Σέλτικς με τους Χόρνετς. Ο Αμερικανός γκαρντ δεν μπόρεσε να κρύψει τα παράπονά του για τις διαιτητικές αποφάσεις, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει αργότερα και να ασκήσει έντονη κριτική μπροστά στους δημοσιογράφους. Το συγκεκριμένο περιστατικό […]

Με χρηματικό πρόστιμο τιμωρήθηκε ο Μάρκους Σμαρτ για την δημόσια κριτική που έκανε στους διαιτητές μετά το τέλος της αναμέτρησης των Σέλτικς με τους Χόρνετς.

Ο Αμερικανός γκαρντ δεν μπόρεσε να κρύψει τα παράπονά του για τις διαιτητικές αποφάσεις, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει αργότερα και να ασκήσει έντονη κριτική μπροστά στους δημοσιογράφους.

Το συγκεκριμένο περιστατικό δεν πέρασε απαρατήρητο από το NBA, το οποίο έχει αποδείξει και στο παρελθόν πως έχει μηδενική ανοχή για τέτοιου είδους φαινόμενα. Όπως ήταν αναμενόμενο, μάλιστα, η λίγκα αποφάσισε να τιμωρήσει τον 25χρονο με την επιβολή προστίμου ύψους 15.000 δολαρίων.

Πάντως, η… έκρηξη του Σμαρτ δεν αποτελεί και μεγάλη έκπληξη για τον κόσμο του NBA, καθώς ο Αμερικανός δεν φημίζεται για τον… ήρεμο χαρακτήρα του.

© Πηγή: to10.gr