Λεβαντόφσκι: «Η Μπάγερν δεν έχει ηγέτες»

Κριτική προς τους συμπαίκτες του άσκησε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ενόψει του μεγάλου ντέρμπι της Μπάγερν απέναντι στη Ντόρτμουντ. Ο Γερμανός επιθετικός υποστήριξε πως οι Βαυαροί πάσχουν από έλλειψη ισχυρών προσωπικοτήτων εντός των αποδυτηρίων, καθώς μόνο εκείνος και ο Νόιερ είναι εκείνοι που μπορούν να βγουν μπροστά. «Η σπονδυλική στήλη δεν γίνεται να αποτελείται μόνο από […]

Κριτική προς τους συμπαίκτες του άσκησε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ενόψει του μεγάλου ντέρμπι της Μπάγερν απέναντι στη Ντόρτμουντ.

Ο Γερμανός επιθετικός υποστήριξε πως οι Βαυαροί πάσχουν από έλλειψη ισχυρών προσωπικοτήτων εντός των αποδυτηρίων, καθώς μόνο εκείνος και ο Νόιερ είναι εκείνοι που μπορούν να βγουν μπροστά.

«Η σπονδυλική στήλη δεν γίνεται να αποτελείται μόνο από τον Νόιερ και τον Λεβαντόφσκι. Δεν είναι αρκετό. Θα έπρεπε να είχαμε έναν ηγέτη σε κάθε γραμμή, Στο τέρμα, στην άμυνα, στο κέντρο και στην επίθεση. Αυτό θα ήταν ιδανικό γιατί ένας παίκτης δεν μπορεί να τα σηκώνει όλα» ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση.

Στην συνέχεια των λεγομένων του, ο ίδιος έσπευσε να προσθέσει τα εξής: «Ίσως φοβούνται να μιλήσουν. Είναι μια γενιά που γράφει πολλά μηνύματα στο κινητό και που επικοινωνεί πολύ στο ίντερνετ, αλλά μιλάει λιγότερο στο τηλέφωνο. Είναι θέμα κουλτούρας αυτής της γενιάς» ήταν τα λόγια του στην εφημερίδα «Suddeutsche Zeitung».

© Πηγή: to10.gr