Πολ: «Δεν δούλεψε η άμυνά μας, πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί»

Στην κακή άμυνα που έπαιξε ο Ολυμπιακός στάθηκε ο Μπράντον Πολ, μετά την ήττα των Πειραιωτών από την Εφές στο ΣΕΦ με 86-67, για την 7η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός, οι Ερυθρόλευκοι θα πρέπει να παίζουν καλύτερη άμυνα στο 1vs1 και επισήμανε ότι θα πρέπει να γίνουν πιο σκληροί. Συγκεκριμένα, ανέφερε: […]

Στην κακή άμυνα που έπαιξε ο Ολυμπιακός στάθηκε ο Μπράντον Πολ, μετά την ήττα των Πειραιωτών από την Εφές στο ΣΕΦ με 86-67, για την 7η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός, οι Ερυθρόλευκοι θα πρέπει να παίζουν καλύτερη άμυνα στο 1vs1 και επισήμανε ότι θα πρέπει να γίνουν πιο σκληροί.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Δεν δούλεψε η άμυνά μας. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μείνουμε ενωμένοι και να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι. Οι γκαρντ της Εφές βρήκαν ρυθμό. Πρέπει να κάνουμε καλύτερη δουλειά στην άμυνα στο 1vs1, αλλά και στην ομαδική άμυνα. Είναι μια ομαδική προσπάθεια. Πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί».

Για το παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις, ανέφερε: «Όλα τα ματς είναι do or die. Πρέπει να έχουμε την νοοτροπία του πολεμιστή και να είμαστε ανταγωνιστικοί».

© Πηγή: to10.gr