Γιατράς : «Είμαστε πιο κοντά στην επόμενη φάση»

Αν περιμένατε ότι ο Μάκης Γιατράς θα… πετά στα σύννεφα, ότι θα πανηγυρίσει τη νίκη επί της Βίρτους Μπολόνια, μάλλον δεν γνωρίζετε καλά τον προπονητή του Προμηθέα Πατρών. Ψύχραιμος, χωρίς να ανεβάσει τους τόνους, θέλοντας να κρατήσει τους παίκτες, αλλά και τον κόσμο της Πάτρας… προσγειωμένος, απέδωσε τα εύσημα στους αθλητές του για την προσπάθεια […]

Αν περιμένατε ότι ο Μάκης Γιατράς θα… πετά στα σύννεφα, ότι θα πανηγυρίσει τη νίκη επί της Βίρτους Μπολόνια, μάλλον δεν γνωρίζετε καλά τον προπονητή του Προμηθέα Πατρών. Ψύχραιμος, χωρίς να ανεβάσει τους τόνους, θέλοντας να κρατήσει τους παίκτες, αλλά και τον κόσμο της Πάτρας… προσγειωμένος, απέδωσε τα εύσημα στους αθλητές του για την προσπάθεια που έκαναν.

«Κάναμε κατάθεση ψυχής κάναμε μια σπουδαία νίκη απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα. Έδωσαν ότι είχαν και δεν είχαν σε κάθε κατοχή οι παίκτες. Ευχαριστώ τον κόσμο για άλλη μια φορά που γέμισε το γήπεδο και μας έδωσε ενέργεια. Είναι ιστορική μέρα για την ομάδα του Προμηθέα» είπε και συμπλήρωσε:

«Βαθμολογικά λίγες ομάδες θα κάνουν τέτοια νίκη. Έρχεται δύσκολη συνέχεια, δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Είμαστε πιο κοντά στην επόμενη φάση».

Όπως συνηθίζει, δεν έχασε το χιούμορ του: «Κάναμε τον σταυρό μας. Η Μπολόνια είναι εξαιρετική ομάδα κι έχει τα δύο πλέι μεικερ της εθνικής Σερβίας. Είναι ομάδα με μεγάλο επιθετικό ταλέντο. Όλοι έδωσαν τα πάντα στο παρκέ. Έβγαλαν μεγάλες φάσεις κι ο κόσμος βοήθησε για τη νίκη. Είναι καθαρά νίκη των παικτών, που ήρθε με ψυχή και αυταπάρνηση, αλλά κάτι κάνουμε κι εμείς ως προπονητές».

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook