Στους Σέλτικς για άλλα τέσσερα χρόνια με «ηγεμονικό» συμβόλαιο ο Μπράουν (pic)

Οι Μπόστον Σέλτικς ήθελαν να κρατήσουν τον Τζέιλεν Μπράουν στο ρόστερ τους και έβαλαν… βαθιά το χέρι στην τσέπη προκειμένου να τον πείσουν να παραμείνει στην Βοστόνη. Συγκεκριμένα οι «Κέλτες» προσέφεραν 115 εκατομμύρια δολάρια για τα επόμενα 4 χρόνια στον 23χρονο, με τον παίκτη να δίνει θετική απάντηση και να ανανεώνει το συμβόλαιό του με […]

Οι Μπόστον Σέλτικς ήθελαν να κρατήσουν τον Τζέιλεν Μπράουν στο ρόστερ τους και έβαλαν… βαθιά το χέρι στην τσέπη προκειμένου να τον πείσουν να παραμείνει στην Βοστόνη.

Συγκεκριμένα οι «Κέλτες» προσέφεραν 115 εκατομμύρια δολάρια για τα επόμενα 4 χρόνια στον 23χρονο, με τον παίκτη να δίνει θετική απάντηση και να ανανεώνει το συμβόλαιό του με τους «Κέλτες».

Ο Μπράουν, που επιλέχθηκε στο Νο. 3 του NBA Draft 2016, απέδειξε ότι δεν επιλέχτηκε τόσο ψηλά πριν από τρία χρόνια και κέρδισε την επέκταση συμβολαίου. Την περασμένη σεζόν ο Αμερικανός  είχε 13 πόντους και 4.2 ριμπάουντ ανά αγώνα.

Όπως ανέφερε ο Άντριαν Βοϊναρόφσκι, η επέκταση αυτή θα είναι για ένα νέο συμβόλαιο τεσσάρων χρόνων έναντι 115 εκατομμυρίων δολαρίων.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook