Μαγιόρκα – Ρεάλ Μαδρίτης 1-0

Το μπλόκο της Μαγιόρκα δεν… γέμιζε το μάτι. Η επιστροφή από διακοπή όμως είναι πάντα μπελάς. Και η Ρεάλ Μαδρίτης το κατάλαβε καλά απόψε. Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν που γνώρισε την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα: 1-0 στη Μαγιόρκα από την τοπική ομάδα. Ήττα που την έριξε στη δεύτερη θέση του πίνακα με την […]

Το μπλόκο της Μαγιόρκα δεν… γέμιζε το μάτι. Η επιστροφή από διακοπή όμως είναι πάντα μπελάς. Και η Ρεάλ Μαδρίτης το κατάλαβε καλά απόψε. Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν που γνώρισε την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα: 1-0 στη Μαγιόρκα από την τοπική ομάδα. Ήττα που την έριξε στη δεύτερη θέση του πίνακα με την Μπαρτσελόνα να την προσπερνά.

Οι Μερένχες δίχως τον Εντέν Αζάρ -έγινε πατέρας για τέταρτη φορά-, χωρίς τους τραυματίες Τόνι Κρόος, Γκάρεθ Μπέιλ και Λούκα Μόντριτς, και με τον Καρβαχάλ να μένει εκτός για να πάρει ανάσες ήταν… άλλοι. Και δικαίως γνώρισαν την ήττα σε ένα ματς που στράβωσε από την αρχή.

Το γκολ του Λαγκό Ζουνιόρ ήταν αυτό που έκρινε τα πάντα. Ο Ιβοριανός μόλις επτά λεπτά μετά από την έναρξη του ματς πήρε την μπάλα αριστερά, συνέκλινε, κέρδισε κατά κράτος τον Οντριοθόλα και με ωραίο δεξί σουτ νίκησε και τον Κουρτουά.

H Ρεάλ όσο δεν προσπάθησε δεν κατάφερε να αλλάξει τη μοίρα της. Η μόνη «αλλαγή» ήρθε στους αριθμητικούς συσχετισμούς μιας και η βασίλισσα έμεινε με «10» λόγω αποβολής του Οντριοθόλα. Ο δεξιός μπακ της ομάδας του Ζιντάν αποβλήθηκε σωστά με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 75ο λεπτό.

Στο μεταξύ κανονικά το άλλο Σάββατο επρόκειτο να διεξαχθεί το clasico με την Μπαρτσελόνα στο Camp Nou, ωστόσο μετατέθηκε λόγω της έκρυθμης κατάστασης στη Βαρκελώνη και υπό το φόβο επεισοδίων για το Δεκέμβριο, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστή η νέα ημερομηνία διεξαγωγής (εκτιμάται ότι θα γίνει γνωστό τη Δευτέρα).

TO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 9ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου

Γρανάδα – Οσασούνα 1-0 (38′ Ντουάρτε)

Σάββατο 19 Οκτωβρίου

Έιμπαρ – Μπαρτσελόνα  0-3 (14′ Γκριεζμάν, 58′ Μέσι, 66′ Σουάρες)
Ατλέτικο – Βαλένθια 1-1 (36′ πεν. Ντιέγκο Κόστα / 82′ Ντάνι Παρέχο)
Χετάφε – Λεγκανές 2-0 (64′, 84′ Άνχελ)
Μαγιόρκα – Ρεάλ 1-0 (7′ Λαγκό)

Κυριακή 20 Οκτωβρίου

13:00 Αλαβές – Θέλτα
15:00 Σοθιεδάδ – Μπέτις
17:00 Εσπανιόλ – Βιγιαρεάλ
19:30 Μπιλμπάο – Βαγιαδολίδ

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook