«Σκέφτεται να αποχωρήσει τον Γενάρη ο Ράκιτιτς»

Ο Ιβάν Ράκιτιτς, ο οποίος έχει χάσει θέση βασικού στην Μπαρτσελόνα, σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τους «μπλαουγκράνα» στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο, σύμφωνα με δημοσίευμα της Marca. To συμβόλαιο του Κροάτη μέσου λήγει το επόμενο καλοκαίρι, με τις δύο πλευρές να μην έχουν τη διάθεση, τουλάχιστον με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, να το […]

Ο Ιβάν Ράκιτιτς, ο οποίος έχει χάσει θέση βασικού στην Μπαρτσελόνα, σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τους «μπλαουγκράνα» στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο, σύμφωνα με δημοσίευμα της Marca.

To συμβόλαιο του Κροάτη μέσου λήγει το επόμενο καλοκαίρι, με τις δύο πλευρές να μην έχουν τη διάθεση, τουλάχιστον με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, να το ανανεώσουν.

Ο 31χρονος μέσος, βρίσκεται στην ιεραρχία της μεσαίας γραμμής των Καταλανών, πίσω από τους Αρτούρ, Ντε Γιονγκ και Μπούσκετς, μετρώντας μόλις 156 λεπτά συμμετοχής.

Ο Ράκιτιτς αγωνίζεται στη Μπαρτσελόνα από το 2014, όταν και πήρε μεταγραφή από την Σεβίλλη. Πλέον στόχος του είναι να πάει σε μια ομάδα, όπου θα αγωνίζεται βασικός, μετις Γιουβέντους και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να τον έχουν ψηλά στη λίστα τους.

Ο διεθνής άσος ελπίζει να μετακομίσει σε έναν σύλλογο από το «πάνω ράφι», προκειμένου να ανακτήσει την χαμένη του φόρμα, ενόψει του Euro 2020.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook