Πρόεδρος Ζάμαλεκ: «Πρόστιμο σε όποιον έχει facebook ή instagram» (vid)

Κόντρα στο ρεύμα της εποχής όπου τα social media κυριαρχούν, ο πρόεδρος της Ζάμαλεκ αποφάσισε να… κόψει αυτό το συνήθειο από τους παίκτες της ομάδας του. Συγκεκριμένα ο Μορτάντα Μανσούρ, σε ομιλία προς τους παίκτες της αιγυπτιακής ομάδας τους οποίους επισκέφθηκε στην προπόνηση, προειδοποίησε ότι όποιος έχει λογαριασμό σε facebook ή instagram θα πληρώσει το […]

Κόντρα στο ρεύμα της εποχής όπου τα social media κυριαρχούν, ο πρόεδρος της Ζάμαλεκ αποφάσισε να… κόψει αυτό το συνήθειο από τους παίκτες της ομάδας του.

Συγκεκριμένα ο Μορτάντα Μανσούρ, σε ομιλία προς τους παίκτες της αιγυπτιακής ομάδας τους οποίους επισκέφθηκε στην προπόνηση, προειδοποίησε ότι όποιος έχει λογαριασμό σε facebook ή instagram θα πληρώσει το μισό μισθό του ενώ ξεχωριστό πρόστιμο θα επιβάλλεται για κάθε ανάρτηση.

«Κανείς από εσάς δεν επιτρέπεται να έχει λογαριασμό facebook. Διαλέξτε ανάμεσα στη Ζάμαλεκ και στο facebook ή το instagram σας. Όποιος ανοίγει σελίδα στα social media, θα μειωθεί στο μισό το συμβόλαιό του και για κάθε post επίσης θα επιβάλλεται πρόστιμο» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του προέδρου.

Δίπλα μάλιστα στον Μανσούρ είναι ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ και του Απολλωνα Σμύρνης, Μαχμούντ Σικαμπάλα ο οποίος, όπως και αρκετοί από τους παίκτες, με το ζόρι κρατιέται για να μην γελάσει.

Δείτε το βίντεο:

© Πηγή: to10.gr