ΑΕΚ: MVP ο Λάνγκφορντ κόντρα στην Ορτέζ (pic)

Με… φόρα ξεκίνησε η ΑΕΚ τις υποχρεώσεις της για το BCL αφού επικράτησε εύκολα στο ΟΑΚΑ με 102-82 της Ορτέζ επιβεβαιώνοντας έτσι ότι αποτελεί ένα από τα φαβορί της φετινής διοργάνωσης. Κύριο συστατικό της νίκης για την Ένωση ήταν ο πλουραλισμός στην επίθεση αλλά και η μεγάλη ευστοχία στα τρίποντα όπου 15 από τα 31 […]

Με… φόρα ξεκίνησε η ΑΕΚ τις υποχρεώσεις της για το BCL αφού επικράτησε εύκολα στο ΟΑΚΑ με 102-82 της Ορτέζ επιβεβαιώνοντας έτσι ότι αποτελεί ένα από τα φαβορί της φετινής διοργάνωσης.

Κύριο συστατικό της νίκης για την Ένωση ήταν ο πλουραλισμός στην επίθεση αλλά και η μεγάλη ευστοχία στα τρίποντα όπου 15 από τα 31 σουτ έξω από τα 6.75 κατέληξαν στο διχτάκι. Κορυφαίος για την ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου ήταν ο Κιθ Λάνγκφορντ που βρέθηκε σε μεγάλη βραδιά και απέδειξε ότι παραμένει ένας σπουδαίος παίκτης και σκόρερ.

Ο Αμερικανός γκαρντ κατέγραψε 27 πόντους (9/11 δίποντα και 2/2 τρίποντα), 3 ασίστ και 2 ριμπάουντ με σύνολο 30 στο ranking και όπως ήταν λογικό αναδείχθηκε σε πολυτιμότερο παίκτη της αναμέτρησης.

O #MVP του αποψινού αγώνα.#AEKBC #AEKORTHEZ #BasketballCL

Gepostet von AEK Basketball Club am Mittwoch, 16. Oktober 2019

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook