Απίστευτο κράξιμο από τα ΜΜΕ της Βοσνίας προς την Εθνική τους!

Η Εθνική μας ομάδα επικράτησε με 2-1 της Βοσνίας Ερζεγοβίνης στο ΟΑΚΑ, σε μία νίκη γοήτρου καθώς το σύνολο του Τζον Φαν’τ Σιπ έχει αποκλειστεί ήδη από τα τελικά του Euro 2020. Αυτή που είχε το πραγματικό κίνητρο ήταν η αντίπαλός μας, μόνο που δεν φάνηκε καθόλου αυτό. Όποιος έβλεπε το ματς και δεν ήξερε […]

Η Εθνική μας ομάδα επικράτησε με 2-1 της Βοσνίας Ερζεγοβίνης στο ΟΑΚΑ, σε μία νίκη γοήτρου καθώς το σύνολο του Τζον Φαν’τ Σιπ έχει αποκλειστεί ήδη από τα τελικά του Euro 2020.

Αυτή που είχε το πραγματικό κίνητρο ήταν η αντίπαλός μας, μόνο που δεν φάνηκε καθόλου αυτό. Όποιος έβλεπε το ματς και δεν ήξερε για τη βαθμολογική κατάσταση των δύο ομάδων, θα έλεγε πως η Ελλάδα μόνο ελπίζει σε πρόκριση.

Αυτή η έλλειψη πάθους και θέλησης έγινε αντικείμενο συζήτησης και σχολιασμού από τα ΜΜΕ της Βοσνίας. Πιο συγκεκριμένα, μία ιστοσελίδα ανέφερε τα εξής: «Οι παίκτες της Εθνικής (Βοσνίας) δεν είχαν αρχ@@@@, μπάλες και cojones».

Τρομερό κράξιμο από τους δημοσιογράφους, για την αποτυχία της Βοσνίας να φύγει με το «διπλό» από την Αθήνα και να μείνει ζωντανή στη διεκδίκηση πρόκρισης στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα διεξαχθούν το ερχόμενο καλοκαίρι. Η παρέα του Έντιν Τζέκο πλέον χρειάζεται ένα μικρό ποδοσφαιρικό… θαύμα για να προκριθεί, καθώς 2 αγωνιστικές πριν το τέλος της προκριματικής διαδικασίας είναι στο -5 από τη 2η Φινλανδία, ενώ έχει να αγωνιστεί ακόμα με Ιταλία (εντός) και Λιχτενστάιν (εκτός).

© Πηγή: to10.gr