Ανταμώνουν ξανά Τζουσέπε Ρόσι και Βιγιαρεάλ

Ο Τζουζέπε Ρόσι έχει μείνει χωρίς ομάδα μετά την αποχώρηση του από την Τζένοα πέρυσι, λόγω των συνεχόμενων τραυματισμών, αλλά και του θετικού ελέγχου ντόπινγκ στον οποίο βρέθηκε. Για ένα διάστημα προπονήθηκε με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην οποία είχε αγωνιστεί στο παρελθόν, και τώρα θα αρχίσει να δουλεύει με μια άλλη πρώην ομάδα του, τη […]

Ο Τζουζέπε Ρόσι έχει μείνει χωρίς ομάδα μετά την αποχώρηση του από την Τζένοα πέρυσι, λόγω των συνεχόμενων τραυματισμών, αλλά και του θετικού ελέγχου ντόπινγκ στον οποίο βρέθηκε.

Για ένα διάστημα προπονήθηκε με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην οποία είχε αγωνιστεί στο παρελθόν, και τώρα θα αρχίσει να δουλεύει με μια άλλη πρώην ομάδα του, τη Βιγιαρεάλ.

Στο «κίτρινο υποβρύχιο», ο Τζουσέπε Ρόσι αγωνίστηκε από το 2007 έως και το 2013, περνώντας τα καλύτερα ποδοσφαιρικά του χρόνια.

Ο 32χρονος στο «Ελ Μαδριγάλ» σημείωσε 54 γκολ σε 136 συμμετοχές, όντας μέρος των «glory days» του συλλόγου.

Μένει να φανεί εάν ο «ταλαιπωρημένος» από σοβαρά προβλήματα τραυματισμού, Ιταλός επιθετικός, θα υπογράψει και συμβόλαιο με το σύνολο του Καγιέχα και το αν θα κατορθώσει να επανέλθει στην αγωνιστική δράση γενικότερα.

 

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook