«Αβέβαιο το μέλλον του Κυριάκου Παπαδόπουλου στο Αμβούργο»

Η τελευταία φορά που τέθηκε θέμα από τα γερμανικά Μέσα Ενημέρωσης για την παραμονή του Κυριάκου Παπαδόπουλου στο Αμβούργο, ήταν μόλις πριν από πέντε ημέρες.

 

Σήμερα λοιπόν, ένα νέο δημοσίευμα ήρθε για  να επαναφέρει την «απομόνωση» του άλλοτε διεθνούς κεντρικού αμυντικού στους «δεινόσαυρους».

Με αφορμή, λοιπόν, ρεπορτάζ του περιοδικού «Kicker» για την κατάσταση του τραυματισμού του Εβερτον αλλά και το γεγονός ότι το Αμβούργο διαθέτει την καλύτερη άμυνα στην δεύτερη κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου υπήρξε εκ νέου αναφορά στον Παπαδόπουλο.

Στην αναφορά καταγράφεται λοιπόν η παρουσία του Έλληνα στόπερ στα φετινά παιχνίδια του Αμβούργου που με εξαίρεση την πρεμιέρα όπου ήταν βασικός, μετρά ακόμα μία συμμετοχή στην οποία μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή.

Ταυτόχρονα, σημειώνεται ότι στην ιεραρχία αναφορικά με τους στόπερ, ο Παπαδόπουλος είναι πλέον πίσω από τους Φαν Ντρόγκελεν, Γιούνγκ, Εβέρτον, Λέτσερτ ακόμα και από τον 19χρονο Γιόνας Νταβίντ και είναι βέβαιο πως έχε χάσει πολύτιμο έδαφος…

Η αποχώρηση του 27χρονου Έλληνα θεωρείται πολύ πιθανή, τη στιγμή που δεν δείχνει να βρίσκεται και στην καλύτερη φάση της καριέρας του, παρά τις εμπειρίες που έχει βιώσει  και τους τίτλους που έχει κατακτήσει.

 

© Πηγή: to10.gr