Φιλική ήττα για την Εθνική Νέων από την Ουκρανία

Την ήττα από την Ουκρανία γνώρισε η Εθνική Νέων στο πρώτο από τα δυο φιλικά που θα δώσουν μεταξύ τους οι δυο ομάδες στο πλαίσιο προετοιμασίας ενόψει των προκριματικών του Euro 2019. Παρά την ανωτερότητά της εντός αγωνιστικού χώρου και τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε, η Εθνική δεν κατάφερε να υπερκεράσει το εμπόδιο των Ουκρανών […]

Την ήττα από την Ουκρανία γνώρισε η Εθνική Νέων στο πρώτο από τα δυο φιλικά που θα δώσουν μεταξύ τους οι δυο ομάδες στο πλαίσιο προετοιμασίας ενόψει των προκριματικών του Euro 2019.

Παρά την ανωτερότητά της εντός αγωνιστικού χώρου και τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε, η Εθνική δεν κατάφερε να υπερκεράσει το εμπόδιο των Ουκρανών και τελικά ηττήθηκε με σκορ 2-1.

Το γκολ για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα σημείωσε ο Φακκής στο 52ο λεπτό της αναμέτρησης, με τους παίκτες του Νίκου Κεχαγιά να μην καταφέρνουν να παραβιάσουν εκ νέου τα αντίπαλα δίχτυα.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, το φιλικό ήταν ιδιαίτερα ωφέλιμο για τον τεχνικό της ομάδας, ο οποίος είδε αρκετά πράγματα που επιζητούσε στον αγωνιστικό χώρο, ενώ παράλληλα είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει συνολικά 17 ποδοσφαιριστές.

Πλέον οι δυο ομάδες ανανεώνουν το ραντεβού τους για την ερχόμενη Πέμπτη, με την Εθνική να αισιοδοξεί πως αυτή τη φορά θα καταφέρει να πάρει ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

Η σύνθεση της Εθνικής: Μανδάς, Βαγιαννίδης, Ζαγαρίτης, Κοκκοβάς, Μιχελής, Αλεξανδρόπουλος, Θυμιάνης, Τζαβίδας, Τζίμας, Αθανασακόπουλος, Φακκής.

Έπαιξαν ακόμα οι Αθανασίου, Τσακίρης, Λιάβας, Σουρλής, Τζόλης, Γιαξής.

© Πηγή: to10.gr